Follow Viruspadu

Tuesday, June 09, 2009

an-nisa di taman, melayan dia melaram

acik malas nak cerita ceritut

uols tgk ajer lah perangai anak sedara korang ni, mcm2 hal, tak pernah2 pakai kasut nak pakai stokin, tiba2 mintak nak pakai stokin la pulak, layankan jer la


panas2, mintak keluarkan payung dia pulak wakakaka, adoilaaaa






ok tu jer

11 komen[s]:

zai@umiaiman said... [Reply to Comments]

bergayanyer si kecil ni.. kiut miut lak tu... suker spec nisa tu ler..

RiEz said... [Reply to Comments]

wah wah wah anak dara akak nih kecik2 dah vogue mcm mak dier...huhu..happynyer dier.... =)

:iBuAfiQah: said... [Reply to Comments]

nisa mmg pandai bergaya...
mmg cun btul la kak bila pakai spek tu..
isk2...anak sapa la nie?hehehe

II riEnAsHaM II said... [Reply to Comments]

comeynya gown nisa..nisa pon comey jugak..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

comelnya nisa..Very the girly. I like.... Ni yang buat teringin nak anak perempuan. Sy sukalah kanak2 girl mcm ni. Suka jer tgk. Kecik2 dah pandai melaram. Ikut sape yer?he he he

Belly-Button said... [Reply to Comments]

dkt citypark ke?
dkt ngan umah tu.. vp area mn eyh?

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

comel nye cicaa

kak vp saya dgr org kata budak2 kecik jgn bagi pakai cermin mata yg ada kaler2 cam cica pakai tu betul ke? saya tk tahu la betul ke tidak..cuba akak cek

well, wish you selamat bersalinnn

eh dah sampai masa ke? =)

liwaniel said... [Reply to Comments]

comel je nisa ni...nama pun girl kan..mesti la pandai bergaya..

geram je tgk nisa ni...harap2 baby dalam perut wanie ni girl pulak...doa2kan wanie sama ye...

Qila Azali said... [Reply to Comments]

tu dia.. dia paling glamor kt taman tuh.. hehe.. cica cica~

IxoR@ said... [Reply to Comments]

memang ada gaya jadi artis kecik molek ni....

;D

nasaoji said... [Reply to Comments]

alaaa..layan kan ajer..nnt nak layan kenah bby baru lak..kan...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^