Follow Viruspadu

Sunday, June 28, 2009

An-Nur Admitted...

Petang tadi, sekitar jam 3.25 ptg, an-Nur telah dibawa ke Hospital kerana bacaan jaundis nyer telah meningkat agak tinggi. An-Nur telah ditahan di wad NICU bagi pemeriksaan lanjut.


28 komen[s]:

RiEz said... [Reply to Comments]

Saya doakan An_nur selamat dan cepat sembuh...Amin...

zai@umiaiman said... [Reply to Comments]

sy doakan An-nur cepat sembuh.. insylh..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

alahai...akak doakan an-nur cepat sembuh...

IxoR@ said... [Reply to Comments]

Ixora doakan An-Nur cepat sembuh....

vagg. said... [Reply to Comments]

harap semuanya ok.
INSYAALLAH

lillies said... [Reply to Comments]

salam...
saya doakan semoga baby an nur cepat sehat...
baby...kuatkan semangat yea....
chaiyo..! chaiyo..!!

Qila Azali said... [Reply to Comments]

get well soon an nur..

zh-ena said... [Reply to Comments]

semoga cepat sembuh..amin

Rantong said... [Reply to Comments]

Maaf tak tahu hujung pangkal. Sakit ape yek..

View Profile: Rantong™

luvmum said... [Reply to Comments]

kami sekeluarga mendoakan yg terbaik utk An-Nur.

ApasH said... [Reply to Comments]

Sy pon doakan an-nur cepat sembuh.
kesian baby kecil kena amik darah selalu..sakit dia..kite org besar pon sakit lagi laa baby kecil.

Fariena said... [Reply to Comments]

get well soon An-Nur

nasaoji said... [Reply to Comments]

hurrmm..doa dr jauh mengiringi An-Nur tuk kesihatannyer...

bukhairiah said... [Reply to Comments]

smoga baby an-nur cepat sembuh...n semoga papa n mama juga sabar...

Shazwani said... [Reply to Comments]

smoga an-nur cepat sembuh..aminn

Mummy Dasy said... [Reply to Comments]

semoga An-Nur cepat sembuh

miDguRL said... [Reply to Comments]

smoga cpt sembuh...aminnn..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

semoga an-nur cepat sembuh, insyaallah...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alahai kesiannya.. semoga an-nur cepat sebuh insyallah..

pB said... [Reply to Comments]

moga cepat turun kuningnya

Zyma Saad said... [Reply to Comments]

Semoga Baby An-Nur sihat hendaknya.

To VP....
How`s ur day? Jaga kesihatan diri ye. Senyum sokmo tau.

~BEE~ said... [Reply to Comments]

Kak VP...banyak2 bersabar...semoga Annur cepat sembuh...

Lynn - Mama Dhiya Qistina said... [Reply to Comments]

salam VP.. saja nak kongsi pengalaman.. mana tau kot2 berguna. Dhiya Qistina pun tinggi jaundis dia. macam2 buat last skali we'll try mandi air KAYU SEPANG. gi kat sen seng (kedai ubat cina) minta dia kayu sepang bagi mandi bby kuning.. try la ye.. air dia mmg kuning sket tapi mmg berkesan.. Dhiya Qistina dari 200 lebih turun 113.. cuba la ye.. doa saya moga semua selesai elok

Nor said... [Reply to Comments]

VP mkn jamu ke??? Klu breast feed, jgn la mkn jamu sgt, takut bb tak tahan, panas... Hati bb pun tak berapa tahan dgn ubat2an ni, tu yg jadik kuning... Bykkan minum air, jgn pantang air... Bersalin ikut tingkap ni kene minum air byk...

liwaniel said... [Reply to Comments]

semoga an-nur cepat sembuh

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

N doa sumer nyerr ok..

edrina said... [Reply to Comments]

semoga An-Nur segera sembuh..amiin

rillys said... [Reply to Comments]

semoga cepat sembuh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^