Follow Viruspadu

Saturday, July 04, 2009

Alhamdulillah...

Alhamdulillah, an-Nur telah discharge dari hospital. Sewaktu keluar, kuning masih agak tinggi. Cuma kami diminta pergi ke klinik untuk ujian darah dari masa ke semasa.


an-Nisa tgh main pondok2 di Klinik Dato' Dr. Dhillon



We all gi bawa an-Nur ke Klinik Dato' Dr. Dhillon. Ramai orang Seremban akan bawa anak-anak mereka ke Klinik ini. Beliau antara klinik kanak2 utama di Seremban. Dan ramai orang akan mencadangkan nama beliau sekiranya bayi kena kuning.


Sibuk ngan ikan jer budak tu...


Alhamdulillah, selepas 3 hari kitorg gi klinik Dato' Dr. Dhillon, bacaan kuning an-Nur telah menurun dari 231 ke 162.Harap2 lepas nie terus turun.


an-Nur lena dipangkuan mamanya


Esok aku nak gi JB seminggu. Dengan perkembangan an-Nur yg makin sihat. Dapat lah aku pergi dengan hati yang tenang....



16 komen[s]:

edrina said... [Reply to Comments]

alhamdulillah..

lillies said... [Reply to Comments]

salam...
syukurla...semoga an nur akan semakin sehat macam kakaknye nisa....

aunty lillies dh agak dah..an nur mesti kuatnyer....!! pasni leh la main2 dgn kak long nisa ek...

semoga kak VP n family akan sentiasa bahagia hendaknya....

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah, kuning an-nur semakain turun. Hopefully cptlah hilang sepenuhnya. Takdelah mama n papa risau..

IdaShah said... [Reply to Comments]

lega kan dah kuar hospital
insyallah ok semuanya

RiEz said... [Reply to Comments]

syukur an-nur dah nak sihat...

mama ranggie said... [Reply to Comments]

alhamdulilah...semoga an-nur sehat...mah,sowi ya,blum ade masa bcoz nenek aku admitted...high bp...200..

@LiYaNNuaR said... [Reply to Comments]

alhamdulillah...

aleena said... [Reply to Comments]

syukur baby an nur da semakin ok:)

Hazzel said... [Reply to Comments]

Syukur Alhamdulillah..

dah selalu baca blog ni, hari2 sebut mmg sedap betul nama An-nur ni. :)

Nurul said... [Reply to Comments]

bykkan bf, nnt lg cepat kuning hilang..insyaallah

rillys said... [Reply to Comments]

happy to hear that

nasaoji said... [Reply to Comments]

yeyyy..nisa dah dpt ciom adik...

moga cepat sembuh yer an-nur...

liwaniel said... [Reply to Comments]

alhamdulillah..annur dah boleh keluar hospital

ChiLaBaey's said... [Reply to Comments]

Comelnye budak tu.... anak sapalah ni...hehehe...?? Jaga baby dgn baik.... :)

aiDieNa said... [Reply to Comments]

Waaa.. sama lar kes kita VP.. baby kita pon kena prolong jaundis.. tapi bacaan dia lagi tinggi.. 380 sampai kena jemur bawah 2 lampu... tiga hari kat hospital... nurse kata kalau cecah 400 kena tuka darah... malam tu sejam sekali susukan dia.. dia berak & kencing banyak... lepas tu kuning turun sampai 192.. lega... boleh discharge akhirnya...

anjalbress anjal said... [Reply to Comments]

Saya Sangat BerTerima kasih Atas Bantuan Angka Ritual MBAH…Angka MBAH EROK PRANAL Tembus 100%…Saya udah kemana-mana mencari angka yang mantap selalu gak ada hasilnya…sampai- sampai hutang malah menumpuk…tanpa sengaja seorang teman lagi cari nomer jitu di internet…Kok ketemu NomoR MBAH EROK PRANAL..Saya coba beli Paket 4D ternyata Tembus…dan Bagai di sambar Petir..Ternyata Angka Ritual Ghoib MBAH EROK PRANAL…Yang SaYa Minta Tembus 4D…Baru kali ini saya mendapat angka ritual yang benar-benar Mantap…Bagi saudara yang ingin merubah Nasib seperti saya…Anda Bisa CALL/SMS Di Nomer MBAH EROK PRANAL 085 377 797 151.(((Buktikan Aja Sendiri Saudara-Saudari)))







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^