Follow Viruspadu

Thursday, July 30, 2009

dimanakah saya?

gambar ini dikidnap dari FB, thankyou eliza sebab rajin scan2 gambar lama dan upload kat fb untuk tatapan kita semua

aiseh, ini masa saya form 4 ke form 5 ek, rasanya masa saya form 5 kot, sebab tudung gayak gitu masa saya form 5, tudung ala2 selekeh jer, kelassss tau, eh ke form 4. erm belasah jer lah.

saya dulu sekolah kat Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Seraya, Ampang ok. dari form 1 sampai form 5, sangat setia dengan SMKTS ni, tak tukar2 punya. tiba2 terasa macam nak nyanyi lagu sekolah pulak hahaha. saje sebut nama sekolah penuh2, biar popular sikit nama sekolah saya, chewah, kot2 ada yang google nama sekolah saya, atlis dapat jumpa blog fink ini. cheh...

tiba2 rasa rindu kawan2 lama, wei korang, kalau terbaca blog pink ni, contact2 la weiii, jangan buat2 senyap jer, kot yer nak jadi silent reader pun, jgn mute sangat, tak baik untuk kesihatan ok, chewah

ok kalau anda mempunyai mata yang terang seterang hatimu, teka mana saya? chewah, dah2 takde hadiah2nya, tapi kalau nak jugak, boleh collect hadiah kat jusco hahahahah, tp kalau kena tahan ngan pakguard, mak tak jamin nyah!

larikssssssssssssssss

12 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

aiks... mengimbau kenangan gitu..

Chika Chika said... [Reply to Comments]

sekolahkuuuuuuuu.
wah. ingat sgt okek kat cikgu lelaki tu. apatah nama dia.

sekolah kita TANAH TINGGI kan. Kira kita macam highlander la. Ewahh

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

baris no2, dari kanan, yg no 3 tu..betul x?

liwaniel said... [Reply to Comments]

nak teka nak teka

baris kedua, no 3 dari kanan..betul tak?

oli said... [Reply to Comments]

VP

please vote for me
http://sereniety.blogspot.com/2009/07/vote-now-breastfeeding-photo-contest.html
BPC40 - Oli aka Oli
10Q

mentibang.paku said... [Reply to Comments]

vp..kenal x senior nama rayariza kasuma?

nasaoji said... [Reply to Comments]

kenangan tuuu..

skang dah 2 anak..

kak vp kat blah tgh...no 3 dr kanan ngadap pc, yer dak?..hohoho..

RiEz said... [Reply to Comments]

erkk mcm tiada jer...

oneyani said... [Reply to Comments]

mcm baris kedua..3 dari kiri..betol x??

Zyma Saad said... [Reply to Comments]

Salam VP.....

U apa khabar? Baby sihat? cica sihat?

Lama ai tak dtg jenguk u & the geng. Baby baru pun semakin m`besar bagai johan ye.

Semoga u ceria selalu ekkkkk. Kim salam kat En.Laloque.

VP,take care ye. :)

viruspadu said... [Reply to Comments]

CM78,
harus la mengimbau kenangan lama, rindu banget sama sekolah

chika,
oh sgt igt sama cikgu itu, tp nama lupa hahaha, sama la ngan akak, lupa sudah nama cikgu tu, betul2 sekolah kita "tanah tinggi" vanggaaaaaaa sangat!

hanim, liwaniel,
hebat2, tepat sekali

oli,
saya dah vote, selamat berjaya

mentibang,
nama rayariza kasuma yer, tak berapa perasan, tp kalau tgk muka insyaAllah perasan kot

nasaoji,
sekarang anak dah 3 you huhuhuh, ha betul2, yang no 3 tu, mcm mana boleh kenal lak ni

riez,
ado ado, cuba tgk betui2

oneyani,
tettttttttttt tepat sekali

zyma,
kita sihat2 jer, baby pun sama. awak jaga diri baik2 yer

RiEz said... [Reply to Comments]

ye kerr...adui mate kero la ni...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^