Follow Viruspadu

Thursday, July 16, 2009

header VP yang cun melecun

Mati la puji header sendiri. ah tak pedulik nak puji jugak


sebelum ni, ada ramai yang tanya kat saya, mcm mana saya buat header gerak2 ni kan. ok ok fine. bukan la ramai sangat yang tanya. tapi beberapa orang la. saje buat ayat nampak mcm "mak artis fofuler nyah glamer sangat!"

saya memang niat nak balas soalan2 tu, tapi yelah, masa tu aura jin malas dalam badan. sudahnya kirim salam ajer la nak jawab.

dan sekarang saya mcm terajin pulak. clap clap clap. syabas vp syabas. bak kata "ai", bangkit zaimah, bangkit! chewah.

ok2, berbalik kepada isu asal tadi. header kan header.

header tu bukan saya buat, tapi yatistory yang baik hati lagi penyayang yang buatkan untuk saya. jadinya kalau nak tahu mcm mana dia buat. gi serbu blog dia gi! blog dia pun santekkkk sangat! boleh tanya kot mcm2 soalan kat dia. kalau dia terlarat nak jawab la. hikhikhik. kalau dia tak jawab kite tak jamin ek. nasib la labu hahahaha.

mungkin dia pakai flash la kot. dan save dalam betul .gif file.

saya cuma letakkan jadi header jer. wahhh bijak sungguh saya ni. orang lain buatkan header untuk saya. saya pulak dapat nama. che che che. terima kasih yer yati. i lap u so so much la. (lama kita tak berYM2 kan)

ok jom serbu blog dia sekarang.

10 komen[s]:

RiEz said... [Reply to Comments]

oh tu la unique nyer pakar it..hehe...tapi header tu menarik perhatian org...

viruspadu said... [Reply to Comments]

riez,
unik sangat! pakar IT katanya, pakar sangat gitu. tp header pun orang lain buatkan hikhikhik. header tu memang menarik. sebab orang yang menarik yang buatkan. kelasss kan

Yatie said... [Reply to Comments]

kah kah kah.. eh gelak tak bagi salam.. assalamualaikum kak. Patutlah ter wonderpet knapakah ramai pulak pengunjung hari ni.rupa-rupanya akak yang suh serbu :D Tapi tak der pun yang tegur. Sedih di situ

a-ah lah kak lama tak Ym :( tapi i tetap love u too

RiEz said... [Reply to Comments]

huhu kene belajo la saya kak...ilmu tak cukup lagi nih...edit gambo pon tak reti..(dera adik saya yg tere bhgn edit2 tapi amik kos elektrik kat UTM...saya ase dier salah bidang la kak..huhu)

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

mmg blog vp cantik pun..ada move it move it gtu...tp sy xreti buat..so berserah jerlah..sy letak pic seketul je kat header tu..he he he

viruspadu said... [Reply to Comments]

yati,
eh eh gelak pulak dia. wah siap buat tutorial lagik tau, bagus betul yati ni, cepat2 sambung tuto bahagian 2 pulak, ramai nak belajar tu

riez,
edit gambar ni kena ada bakat kan, akak pun tak berapa nak pandai buat bendalah tu semua, main bantai2 boleh la

hanim,
gambar seketul pun dah cun melecun dah tu...

edda(",) said... [Reply to Comments]

yg gambar gerak2 tu guna photoscape...
edda nak buat gak tp takde banner ye cantik2 nak edit... huhuhu..

vp, add edda ehhh~=)

RiEz said... [Reply to Comments]

bantai2 jadik takpo...kot saya bantai dari chubby terus jadi tembam semangkuk...huhuhuhu...

nasaoji said... [Reply to Comments]

hohoho...

berbayarkah ttuuuu?..hehehe...

rain said... [Reply to Comments]

ado yg kureeeng lagi ti,makchik Mah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^