Follow Viruspadu

Friday, July 31, 2009

kecuali cintamu

awal2 cerita anak wayang ni memang saya tak layan langsung, jeling pun idak wakakaka, sebab rasa mcm, apa kebenda benda ni semua ni, tak paham betul la, tapi bila saya dah jadi suri rumah tangga sepenuh masa ni, abis semua rancangan tv, drawa swasta la apa jadah semua la, semua acik layan beb. termasuklah "kecuali cintamu" ni haaaa

[sekarang tgh layan cerita tu kat astro prima muahahaha, sambil menaip sambil melayan tv]

dalam ramai2 pelakon dia, saya suka sangat tengok muka sabrina hassan ni, mcm sweet sangat laaaa, walaupun watak dia tak berapa baik kan, tapi tak kisah la, janji sweet!

gambar kredit: www.budiey.com

paling saya suka dia punya lipstik tu, cantik wei, tiap kali kali keluar muka dia, mesti saya tgk je mulut dia, lepas tu buat azam, abis pantang nak carik lipstik mcm ni, geram ni, dah geram nih.

sabtu ni, konfem tak dapat kuar jalan lagi, sebab ada misi menyental dapor yang berkerak

ahad pulak nak gi berurut.

takpe sabar2, takkan lari jusco dikejar.

14 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

salam mah .ko pakai lipstick apa pun tetap meletops..

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

jangan lupe beli 2..wakakakaka!

mama erfan said... [Reply to Comments]

salam kak vp... iyo kak, takkan lari jusco dikejar! hek hek...

nasaoji said... [Reply to Comments]

wahwahwah...

carik..jgn tak carik yer kak....

takkan lari itu JJ..melainkan ranap roboh..hehehe..

selamat bercuti2an kak...;p

DatinDiaries said... [Reply to Comments]

hi....salam utk tuan rumah pink..hehheh

RiEz said... [Reply to Comments]

huhu selamat menyental dapor...hikhikhik...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

hik..hik..hik.. org tu kesukaan ya..
vp, jemput vote mirul utk contest lil prince tu ya

IxoR@ said... [Reply to Comments]

sabar...sabar...Jusco Sale lambat lg nak habis...

:D

Ernie said... [Reply to Comments]

selamat menyental segala kerak-kerak yang ade yer...

Mya said... [Reply to Comments]

saya suka azran aka riz ainuddin.. hehe..

dah habis dah kecuali cintamu semalam. sedihh...

oneyani said... [Reply to Comments]

eh bahaya gak kn...tgk cite pon fokus masih pd shopping..apekah!hehehe

Kaiser said... [Reply to Comments]

salam......xsemapt pun tengok citer tue...hehehe

IxoR@ said... [Reply to Comments]

Kak oh kak...

Dah boleh VOTE IXORA dah..dapat masuk TOP 30!

Vote di http://akudanpotret-post.blogspot.com/2009/08/top-30-photo-paling-cun.html

Sekarang...jgn lupa...thank you....

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

klaka lah VP..sy pun kdg2 kalu tengok make up artis2 kat tv mesti sy akan telek je muka dia...dlm ati dah berkira2 dah..he he he







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^