Follow Viruspadu

Friday, July 17, 2009

kisah percintaan bila nak bersambung?

bila ko sambung story U PINK MY HEART tu haaaaa??????

alamak kena jawab kah soalan itu???

ok2, sebab banyak sangat dah permintaan suruh saya sambung, (lagi ayat berangan perasan artis fofuler) ok2 tunggu sat, nanti saya sambung yer, bila?? jangan tunggu sangat! entah esok entah lupa, ntah2 bulan depan. alah kalau story takde gambar2 lama mcm tak menusuk kalbu la kan. so tunggu saya carik gambo dulu yer, sementara tu. baca ajer la episode lama2 tu ulang2 kali. study dulu kot2 dah lupa. chehhhh.

ok tu jer

12 komen[s]:

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

ye lah....dah lama citer nie tergantung....cpt2 sambung yuks....

RiEz said... [Reply to Comments]

udah khatam la kak...ader 1 hari tuh saya baca sume sekali..tgh bosan2 tunggu time nak tido..saya baca..huhu memang kelas!!i loikkkee!!

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

semua episod tu sy dah khatam dah vp..tggu nest episod je ni...

liwaniel said... [Reply to Comments]

cepat2 sambung vp...tak sabar nak baca episod seterusnye

aleena said... [Reply to Comments]

hihi..
dsebabkan boring..
xsampai bepe jam da abis 20 episod sy bace:)

lily lotus said... [Reply to Comments]

mari kita bungakan hati ;)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

tak sabar nak bace kisah ending nye musti best kan? hiii

viruspadu said... [Reply to Comments]

yantz,
nak sambung, tapi kena tunggu balik rumah sendiri dulu uhuhuhuh, diari semua kat rumah kan

riez,
sila baca banyak kali lagi sampai hafal, ini paksa ni hahaha

hanim,
dah katam, hafal pulak, mcm exam okeh hahahaha

liwaniel,
kita pun tak sabar nak sambung ni, tapi apakan daya, chewah

aleena,
hebattt... sekejap jer selesai yer, ok2 nanti kita sambung lagi ek

liliLotus,
mari sama2 bunga2 kan hati, manis2 kan hati chechehe

jivebums,
ending harus la ending bahagia kan. kata pun dah anak tiga kooo hiks

RiEz said... [Reply to Comments]

hohoho masuk pekse ptk tak kak?ke salah satu kpi nak naik pangkat...huhu...lama giler tak menghapal...

nasaoji said... [Reply to Comments]

ni ader yg dah bercucu ni, tak abis2 lg nih....

kuizikel said... [Reply to Comments]

kak cepat sambung22222222222... ni dah khatam ni, baru je jumpa dah melekat baca :)...

rain said... [Reply to Comments]

naper x taruk tajuk dier NO NO NO DON'T PHUNK WITH MY HEART,...;..p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^