Follow Viruspadu

Tuesday, July 28, 2009

sesungguhnya... lalalalalala

awassssssssssss!!! entry ni memang sesungguhnya entry menunjuk2 hahahahaha

memang takde niat lain, niat terpimpin katanya, memang betul2 show off wa cakap sama lu hahahaha, best best, kalau dah terasa2 mcm tak tahan, boleh baca entry ni sambil pejam mata, siapa buat mcm tu, memang hebat lah!

tadaaaaaaaaaaaaaaaaa ini jam, sape tak kenal jam, meh sini acik luku sikit kepala lutut dia, beseeee dia tu yer, dan warna jam ini adalah PINK muahahaha gelak tak menunjukkan ciri2 kesopanan adat timur chewah, dah tu kata hepi terover2 kan, biasa la tu, kalau nampak secara langsung ni, lagi buruk laku kekdahnya, terkinja2 tergedik2 hahaha, dalam blog ni nampak sopan lagi :p


en.laloque telah menghadiahkan kepada isteri yang cute (sekarang sgt comel berdasarkan bentuk badan yang berat masih tak turun2 lagi) ini seutas jam tangan finkkkkkkk

sukeeeeeeeeee lalalalala

dan saya paksa uols puji jam ini cantik dan sangat sesuai dengan tangan ku yang tulus mulus ini hiks,


saya memang dah lama nau tak pakai jam tau, selalu tangan saya togel jer, nak tgk waktu pukul berapa semua pakai enset jer lah, memang saya niat nak beli jam akhir tahun lepas lagi, memang dah siap2 bajek untuk jam semua la, tiba2 termabuk2 pulak kan, eh TER ke hahaha, tak tak, bukan ter lah. dah tu akhir tahun lepas kan saya mabuk yang teruk asik ulang alik klinik la hospital la kan, sakit ni pakai duit memang tak boleh blah lah, abis bajek nak beli benda lain semua tergendala. tapi takpe, semuanya ada hikmah kan, cheh tetiba jadi baik balik.

tak sabar nak tunggu hari jumaat ni, sebab jumaat ni last day pantang saya, lepas tu boleh la ronggeng2 ngan ahli keluarga, dan boleh jobo2 dengan jam fink ku ini, padahal takde sape tengok pun, ahhh tak pedulik lah, tetap pakai jam sambil kembang2 lobang idung, tak kira!


Kalo korang baca blog VP, dia ade tuntut cincin sebentuk kan... sebagai hadiah melahirkan An-Nur. Asik2 beli cincin dan barang kemas, kali nie aku beli jam pulak. Mahal ooo jam tu, harga nya bisa meruntun jiwa, jenama Ellesse. Tapi pengorbanan dan kesakitan melahirkan tidak mampu dibayar. Harap2 VP sukak la. ~laloque
HAHAHA tak aci sungguh kan, siap tuntut hadiah lagi, alah sebenarnya saje2 jer gedik2, tapi dah dia beli betul2 tu, syukurrrrrrrrrr alhamdulilah (sila baca macam iklan bio aura)

lagi tak boleh blah statement en.laloque "Mahal ooo jam tu" hahahaha, alah mahal dari pandangan mata weols la, kalau uols tgk kot2 murah ke kan. yelah weols biasa beli jam kat pasar malam longgok2 tu jer hahahaha, chewah betul2 rendah diri ni, kelas mak kan nyah!

sebagai penutup entry show off hadiah ini, meh saya tayang sekali lagi hahahaha.. sila puji ok uols, kalau tak saya mogok taknak makan tomato selama seminggu, eh pasal apa tomato pulak hihihih


sekian dari,
viruspadu yang jakun dapat jam baru, dia suka warna pink tapi anak2 dan suami telah boikot dengan menyukai warna hijau.

18 komen[s]:

RiEz said... [Reply to Comments]

lawa oh...

Rina (◕‿◕)✿ said... [Reply to Comments]

hehe. bce blog ni buat cc trase cc lak dpt jam lols

AziS said... [Reply to Comments]

tahniah...best yer dpt jam :)

~H @ N i ~ said... [Reply to Comments]

hehe..chanteq2.. suke nye( eh mcm sy plak yg dtp..lalala)sweet la kak VP pandai incik laloque pilih..

mrs.irwan 2 be said... [Reply to Comments]

cantik arr jam tu

liwaniel said... [Reply to Comments]

cantik2 jam tu...

oneyani said... [Reply to Comments]

sgt la cantek kan..bagos la hubby akak ni..suke bg hadiah,,,suprise je manjang..tao lak taste akak tu..tu y lagi kelasss!hehehe

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

a'a..tullah...rasa cam akak plak yang dapat jam pink nih...

Semalam lalok kasi hadiah ye...tengok kat tarikh tu 27hb...

aleena said... [Reply to Comments]

hikhik..

asal pink je confrm chantek:D

Red Mummy said... [Reply to Comments]

ADOI MAHH

ko adalah sangat pelawak lah sejak beranak pinak nih

sonok akak ko dah makin menceceh hahahahahha

anw, aritu actually akak dah nak ke rantau, tp ada blog job pulak.

adiah anoi nak kupost nih
ke camne ek?

tp bukanlah jam fink
jam meghah pun bukan!

ada ni ha pampers lelebih gegirl 5 taun dulu, ada belen selai 2 lagi
nak campak kat ko haaa

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

wahhhh cantek...mmg cantekkkk!!!!pandai e.laloque pilih...

atty's said... [Reply to Comments]

memang tanteks ar jam tuh ..

nasaoji said... [Reply to Comments]

hoho..dr awai smpai akhir, jam fink itu ajer gambonyer..

mujur den kureng2 pink-fink nih..hehehe...

tak sabar lak nak pegnen, nak branak, leh tuntut adiah cam kak vp wat..

hehehe...;p

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

bestnye jam pink lawa sangat.. seswai ngn tangan VP yg mantop gitu hee

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

cantiklah vp..i like pink jgak...ade berlian2 kat tepi jam tu..he he he..ala mahal ke murah takpelah janji suami ada kasi tanda pengorbanan VP kan..

Psst..sy rase mmg mahal pun jam tu..

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

aiseh.. berunntung badan.. tak dpt cicin.. dapt jam pink yg over cantik ni.. pun dah memadai.. memang superb cantik lor

IxoR@ said... [Reply to Comments]

manis, cute, comel...sesuai macam tuannya...

hahahhaa...tak sabar nak melaram ek?

prebetsabu said... [Reply to Comments]

HIJAU !!!!!????

Bagus2.. aku galakkan en laloque n kids suke ijau.. hahahahaha

pink pun cun.. feminin sikit..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^