Follow Viruspadu

Tuesday, August 25, 2009

akhirnya...

saya dapat parking lot sendiri ni lama dah, berbulan2 lama dahhhhhhhhhhhhh

dan untuk pertama kalinya ni, saya dapat parking kat parking lot MILIK SENDIRI
(hambek ko siap bold lagi), tu yang jakun sampai sanggup snap gambar tu hahahahaha

over ko jemahhhh

14 komen[s]:

Mdm Lulu said... [Reply to Comments]

wah bestkan dapat parking lot sendiri..x nyahla park jauh2 kan...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

xyahlah vp nk berebut2 n tercari2 parking lepas ni...bestnya VP

s.y.a.r.q said... [Reply to Comments]

lor.. kak Vp upenyer network security punye org eh.. :D

nasaoji said... [Reply to Comments]

siap taruk nama kah itu?.. tahniah..tahniah...

kat cni, 29 dah tak leh dpt, sumer 41 ke atas dah...

hanimndroid said... [Reply to Comments]

hua hua hua, ingat pegawai keselamatan. pelik gak. baca comment softtouch br faham. bulan2 pose ni processor lemah sikit. tahniah!

churalliya said... [Reply to Comments]

mmg yg bertuah je dpt parking kat situ.. jgn lupa jeling + jilir skit lidah kat driver kat situ.. geram tau!!

FIESYAH said... [Reply to Comments]

senang ar ade park sendiri...x yah susah2 pikir pasal park..ye x?

mama_aifan said... [Reply to Comments]

bestnya...pasni tak yah poning2 cari parking.

Khalis Khaisara said... [Reply to Comments]

dah berjawatan besor elok la ada parking sendiri.

lily lotus said... [Reply to Comments]

tu dia panjang betul nama jawatan..hiks..tahniah yer

viruspadu said... [Reply to Comments]

mdm lulu,
ada parking sendiri pun, tapi macam ada masalah jugak sikit hikhikhik

hanim,
tatappp berebut, ada ke patut kereta jabatan sesuko hati parking tempat aiii huhuhu sabo je la

syarq,
eh eh, iyoooo jadi makguard ai ni tau, tukang block facebook kat opis ni acik la hahahaha

nasaoji,
tak la sampai tulis nama, nama jawatan sahaja, yang saya blurkan tu, nama office hiks

su,
sy tgk je parking saya kosong, terus serbu tanpa usul periksa dah hahahahaha, bangga meluap2 ok

hanimnd,
hahahaha, boleh gak jadi mak guard hahahaha, biasalah pose2 ni, nampak blog pun teringat2 air sejuk hahahaha

fiesyah,
hiks, yup gituuu kekdahnya

mama aifan,
pening kalau ada orang block ajork lepas ni :p

khalis,
hahaha, kalau beso jawatan, dpt parking tompek lain, ini balaci punya parking jer cehhhhhhhhh

lily,
hahahahaha tu la pasal, seb baik muat

RiEz said... [Reply to Comments]

tak yah la berobut dah eh....

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

wah... bagus2.. tak yah nak berebut parking kan

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wuhooo bestnye.. nak mintak kerja kat sanalah camni... ;D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^