Follow Viruspadu

Wednesday, August 12, 2009

Alahai An-Nur

mama ko english style kan ko yer an-nur hahahahaha

wajah an-nur selepas mandi berwangi2an




sekarang dia dah tido balik :D

nak basuh kain, air takdak, nak masak pun dah takde mood pasal air takde, jadik nak makan apa hari ni????

"hello mcD, saya nak order ...."

hahaha senang betui hidup zaman sekarang

23 komen[s]:

DYLA said... [Reply to Comments]

hehehe, comelnya annur ngan baju tu...

muka dah mcm ayah dia dah..

bukhairiah said... [Reply to Comments]

lebatnya rambut dia...gebusnya pipi dia...

noname said... [Reply to Comments]

nmpk mcm gmbr edit plak bj english-style yg an-nur pki tu ;p

Amna Faqiha said... [Reply to Comments]

englishhh style tuuu..nampak mcm an-nur stuju tu vp, gambar akhir dia buat peAcE..hikhik

zh-ena said... [Reply to Comments]

comel sgt..cute jea pki dress tu

oneyani said... [Reply to Comments]

comel sgt..semangat eh badan an-nur skrg eh

lily lotus said... [Reply to Comments]

hihi cantik baju..mama pun ada baju camtu ke

cik gemuks said... [Reply to Comments]

VP tumpang tanye

seremban takde air ker ari nie???

adeh balik kang kompom2 tension air takde

RiEz said... [Reply to Comments]

hikhik...sib baik la acik lom kawen lagi n dok semban..kot tak arini mesti tak dapat nak mandik air takdak..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

bam-bam nyer annur... berkat susu mama dia nih...kan annur kan... ahaks... dah ada rupa nica dah annur ni...mesti cantik cam akak dia gak nanti ni..kan annur kan...

p/s mah... rambut dia tak cukur eh? jangan cukur mah... rambut annur cantik....(hahah sukati mak pak dia la kan....)

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

geremmmmmmmnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tgk PP diaaaa.....meh cini acikk cubittt skettt.....huhuhu...ni kemana tuu anoii oii? cantek bajuuu

ApasH said... [Reply to Comments]

kak vp,
baju mmg cute..tp cam ske bantal anoi tu ler..beli kt ner?
huhuhu

:iBuAfiQah: said... [Reply to Comments]

rindunya kat kak vp...

an-nur pun makin bam2 ek..
geram betul..cubit pipi kang!
rupanya dh mcm laloque dah...
nica rajin tak jaga adik dia..

nasaoji said... [Reply to Comments]

wahwahwahh..mcm aksi annur nari2 lak yer..;p

yer..mmg hebat idup skang..oda saja...

oli said... [Reply to Comments]

comelnya an-nur...
muka encik laloque laaaa

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

comelnye baby.. hehehe sampai ke bajun english style uu ;D

edrina said... [Reply to Comments]

vavavava.. sgt cantik la baju ni.
cam muka qaireen & shisha maser kecit pun ado ni :-)

Tinie a.k.a Ibu Fatin said... [Reply to Comments]

helo MCD i pun nak order
VP tolong bayar eh..hikhik

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

alahai comelnya annur..pakai skrt englist style lg..haah vp idup skrg jauh lebih senang dr dulu...main order jer..sediakan ongkosnya jer lah..he he he

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

alahai cutenya...

viruspadu said... [Reply to Comments]

amna, nampak pulak awak ek dia buat peace hahahaha, saya pun tak perasan tau hahaha

cik gemuks,
ntah la, tak pasti sgt, samada area taman saya je takde air ke atas satu seremban ni takde air

kak puteri,
konfem tak gunting, sayang oooooooo


mama qaseh,
bantal tu beli satu set dengan kain buaian anoi, dia set ngan tilam sekali, beli kat manjaku senawang, tp rasanya kedai barangan baby harus adaaa

IxoR@ said... [Reply to Comments]

Baby comel...baju baby comel...

2-2 comel...

liwaniel said... [Reply to Comments]

comei nye annur dgn dress tu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^