Follow Viruspadu

Saturday, August 15, 2009

duduk rumah sajakah

cuti2 begini takkan duduk lepak di rumah saje?????

tak patut! tak patut!

plannya nak gi kenduri kawen di rumah member en.laloque kat KL, eh rasanya KL kot, lepas tu teringin nak buat lawatan sambil belajar kat mana2 shopping komplek berdekatan, tapi tadi bincang2, terus cancel

musim H1N1 wei bahaya pulak bawak bayi jalan2 jauh kat tempat awam ramai2 orang tu kan, dah tu takkan nak tinggal pulak, amboiiiii not good not good

abis tu takkan cuti2 lepak rumah je kot!

takpe, demi keselamatan keluarga, eh tapi petang ni nak gi kenduri cukur jambul member dekat2 sini, harap2 ok2 lah semua, aminnnnnnnnn takut uols

ok uols, kalau keluar rumah jangan lupa pakai mask, yehhh yehhhhhhhhh salah tu! yeeehhh yehhhhhhhhhhh tetiba filing bandi amok

11 komen[s]:

RiEz said... [Reply to Comments]

kakak saya pon tak berani nak bawak baby dier ke tempat2 open air nih...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

haah lah vp elok xyah bwk bb n niza tmpat terbuka..kalu bolehlah, tp kalu terpaksa xper..sy nk kuar pun mcm takut2 jer skrg...

CiK AiDa said... [Reply to Comments]

hik..hik..duk umah diam2 eh kak..jaga an- nur and nisa...tgk tv sefamily smbil makan2 pun kira aktiviti gak kan...hehe....bahaya oooo H1N1 nie...dok umah lebih selamat..

edrina said... [Reply to Comments]

betul vp, akak & famili pun dah tak kuar jenjalan.. kalau kuar pun bawak anak2 round2 dlm keter tgk klcc waktu malam etc.. round2 KL.. tapi tak kuar keter la.. haha.. pas tu siang aktiviti mengemas rumah lah haha..

MuMMy 2 Haqq said... [Reply to Comments]

tapi kalo kuar mkn, guane nak pakai mask?

denaihati said... [Reply to Comments]

Zaman ni memang zaman melepak kat rumah...itu lebih baik daripada ambil risiko..ni zaman menambah ilmu dengan banyak kan membaca terutama buku-buku agama

aleena said... [Reply to Comments]

ahaah bahaya skrng nie..
nk kuar rumah pon fikir berpuluh2 kali:P

lili11 said... [Reply to Comments]

Kalau nak yg tak bahaya, boleh join DanaRaya. Tak yah kuar umahpun. Mungkin dp untung berganda2. Worst comes to worst, anggap belanja kawan jer ... jom ler belanja saya, ek! Jom usha DanaRaya di blog saya ...

Weblog Popular 1malaysia

Amna Faqiha said... [Reply to Comments]

lebih baik dok umahkann tp kalo trpaksa keluar jgn lupa pakai mask..huhuhu

nasaoji said... [Reply to Comments]

huahuahuahhh...

tak per kak, kuar p beli bende yg wajib jer..

takkan lari sumer bangunan mall itu...hehehe...;p

liwaniel said... [Reply to Comments]

kami pun tak berani nak keluar jalan2 sekarang..dok rumah je







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^