Follow Viruspadu

Wednesday, August 12, 2009

Gediks2 bersama maktam

baju2 dah tak muat uols uwaaaaaaaaaaaaaaaa

pada siapa lagi saya nak mengadu selain uols muahahaha, kasik pelempang sedas kat budak vp ni muahahahaha

tapi memang sungguh bagai dikatalah uols, memang betul baju2 ku memang tak muat sudah, semua fail tang perut moncet, tak suke ok! oh tidak! apa kejadahnya saya nak pakai2 baju tu 24 jam kena tahan napas kekdahnya hahahaha boleh biru muka ai nyah nak nampak kurus punya pasal padahal moncet sanggup tu tahan napas hahahaha gilo la ko vp!

nasib baik ada adik beradik tokei baju, tak payah susah2 pegi shopping uols, telifon jer dia suruh dia datang bawak baju hahaha, tapi yang tak boleh blah siap pesan bawak baju besar pulak tu, bukan apa uols kang saya tengok baju kecik2 tu sekali tak muat kang sentap pulak, tak abis2 merajuk ngan diri sendiri apa jadah pulak perangai mcm tu hiks

minggu lepas hari jumaat saya pulang ke cheras, tujuan utama memang nak jengah makpak la kan, nak balik sabtu ahad banyak nau lak agenda lain kena setelkan, jadi balik jumaat jer, lagi pulak nak tolong abang saya tu nak setelkan hal dia isi borang bagai, ish adik mithali betul saya ni cehhhhhhhhh nak jugak part puji diri sendiri tu, tak boleh tinggal langsung

teruja giler wei menunggu malam, menunggu si ceera ni datang, akhirnya buletin utama nak dekat habis, baru muka dia menjelma kat depan pintu. bukan tunggu ceera sangat, nak tunggu baju yang lebih hahahahaha... larikssssssssssssssss eh kena ke lari ;p

dalam berhelai2 baju yang dia bawak, selai ajer yang saya muat uwaaaaaaaaaaaaaaaa, dunia ini kijammmmmmmmmm kijammmmmmm, sentap terus taknak sambung makan nasi goreng cina yang en.laloque belikan hahahaha, ntah hape2 jer, lengging dia pun saya tak try sebab bila ukur kat kaki mcm senteng pulak, susah betul bila badan berukuran model antarabangsa ni hahahaha, atam nanti cari yang panjang2 ek, chehhh, kesian atam melayan akaknya yang banyak songeh ni, ada ajer yang tak kena, biasanya customer memang banyak songeh hahaha, sabar jer lah

lepas dah setel pilih2 baju, atam ngan ciput pun dah makan walaupun kononnya mulanya taknak makan chait! bermulalah sesi gedik2 santai nisa ngan maktamnya, saya pulak tukang bagi arahan kat nisa apa yang perlu dia buat hiks

gambar2 adalah dicuri dari blog atam



anoi yang asiklah meragam nak berdukung ajer, penat acik tau, sambil sidai kain, sambil dukung anoi fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh peluh2 ketiak dibuatnya


aksi berdua pulak, masa ni weols asik gelak ajer tgk si nisa ni




ikut ajer pulak apa yang mama dia suruh buat tu


nisa tgk gambar dia ni, dia sendiri lari takut hahahaha poyo betul


nisa dan akim yang comel mata bolat


dua beradik, muka anoi merah lagik kan


tiga sekawan, beso2 nanti ni kita kasik gegarrrrrrrrrr rumah opah yer


nisa dan idolanya sepet :p

si kepala helmet ni baru balik keje, sian dia penat2

ana, bila nak open table belanjer andak n abngdak makan ni, ko kan dah kaya :p

sekian.

14 komen[s]:

ApasH said... [Reply to Comments]

mcm debab je anoi ni..dh bape kilo tu kak vp?

viruspadu said... [Reply to Comments]

ringan jer, last timbang baru 4.2kg

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahh
marilah kite sama2 menguruskan badan jommmm...hihihi

Ernie said... [Reply to Comments]

comei nisa tu... germa je tengokkk

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

annur nmpak mcm en laloque lah vp..comel..haah merah kulit dia..putih tu nnti mcm mama nya...he he he

comel jer nica n mak tam dia..pndai oo nica posing, suka tgk..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

lupe nk komen lg..he he he
jgnlah sntap sbb bdn vp dah naik...vp kan operation tulah memakan masa lambat sket nk turun..lg pun keturunan vp xde yg gemuk, jgn risau ok...
ala lg pun vp xsmpai 2 bulan lg kan...pelan2 kayuh ok

RiEz said... [Reply to Comments]

akak sepet berisi..senang hati ngan qery nih...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

tak per..janji sihat maah...

Qistina said... [Reply to Comments]

Tumpang Iklan-KAIN SULAM BUKIT TINGGI

"BOLEH BAYAR 2 KALI, APA TUNGGU LAGI===> ALL ARE FREE DELIVERY"

Layari http://sulamqistina.blogspot.com

Mari selagi stok masih ada
Untuk persiapan hari raya ANDA,hantaran perkahwinan, hadiah, majlis pertunangan!!!
selain kelainan penampilan
Tidak mahu manik....boleh guna sulam..
Sulam di jahit dengan manik pun menarik juga
STok harga promosi masih ada lagi
Kain Sulam Bukit Tinggi Indonesia
Punya Kelainan dan sulam yang cantik.....
Lihat dulu....kot2 ada yang berkenan....

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

alahai comeinya cica..sweet jer ngn mak tam nye

nasaoji said... [Reply to Comments]

kt suker sgt pics nisa tu..cute..nmpk betul2 muka kakak dah..

alalala...tak per r kak vp ader gak bju yg muat dek butik ceera tu, kt ni, putih mato jo la ngoknyer..;(

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

cumella cica nie.. eiii sgt cheeky.. hehehe... adik dia pun tomei gak ;D

edrina said... [Reply to Comments]

comei aa.. muka annoy cam muka anak2 akak maser kecit la :-)

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

hik..hik..hik.. sakan tgk nisa berposing







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^