Follow Viruspadu

Monday, August 24, 2009

kalau lah dapat...

Medela Freestyle Handsfree Double Pump

gambar kredit to mybreastpumpshop

umangaihhh harga dia RM1699.00 tu uolssss

tapi memang lengkap la kan, dengar2 cerita nya fungsinya bagus

erm... kalau la dapat :)

12 komen[s]:

nasaoji said... [Reply to Comments]

kak VP, minta2 en. laloque itu memahami naluri mu...hehehe..

Nurul said... [Reply to Comments]

pergh..kalo dpt, mmg menyeronokkan. Pernah try di hospital dulu..puas hati betul

Ina Hashim said... [Reply to Comments]

Medela FS nih mmg mabeles...takpun Medela PISA...pon masyukkkk...akak pakai Ameda pon jadilah...dah puas hati

Haza Wahida said... [Reply to Comments]

betul medela fs bagus. tapi my experience guna medela swing pun dah cukup bagus dah hasilnya debommmmm

liwaniel said... [Reply to Comments]

wanie pun dengar medela fs ni bagus...kalau dapat mmg best

nizafauzi said... [Reply to Comments]

kak.. brand medela mmg bagus tau!!!

sy mampu pakai harmony jek.. tu pun dah best n selesa gillerr.. apetah lgi fs ni kan??? :)

pak ngah rep said... [Reply to Comments]

mmah.. sesungguhnya cuma aku seorg lelaki yg masih lom memahami.. ape yg aku paham.. cm mesen porah susu lombu!! makkk aih umang aii.. rege dio..

pu3mawar said... [Reply to Comments]

vp,
akak mmg medela user bg breast pump.. tapi akak pakai yg manual..
siyes... mmg bagus akak pakai manual pun sehari kalau kat opis leh pump smpi min 3 botol max 5 botol penuh....
pastu service dia pun ok ....

pu3mawar said... [Reply to Comments]

vp,
akak mmg medela user bg breast pump.. tapi akak pakai yg manual..
siyes... mmg bagus akak pakai manual pun sehari kalau kat opis leh pump smpi min 3 botol max 5 botol penuh....
pastu service dia pun ok ....

MommyDanial said... [Reply to Comments]

VP klo bli yang medela swing pun bagus rega pun murah skit dari freestyle. Dulu den pakai avent manual yang out n about tu kire dah mcm complete set kan... tapi tu lah bila dah manual nih aiseh sendiri tau lah kan.. lagik satu sakit sikit lah pakai avent nih.. sudahnya bli yang medela swing... jadiknya bag event tu buleh pakai lagik tade lah rasa mcm bersalah sangat.. lagik satu medela dianyer serombong@corong tu lembut n kecik sikit bandingkan ngan avent punya so nip*le tak sakit... memang best lah memang rasa tak nyesal bli.. dah tu dia nya level suction buleh kontrol nanti sedar2 dah penuh jer... sambil ngepam sambil layan blog pun buleh...hehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

nasaoji
ya harap2nya begitu, kasi embus2 sikit :p

nurul,
tula pasal, semua orng kata best kan, tp tgk harga, umangaihhhhhh,

Ina Hashim
tu dia aih, makin teruja saya dibuatnya :p

Haza Wahida
a ah saya pun skrg dok survey2 yang madela swing ni pulak, tak tahu mampu ke idak

liwaniel
kalau dah syurgaaaaaaaa yang oiii

nizafauzi
alahaiiiiiiii, semakin tak sabar nak dptkan satu uwaaaaaaa

pu3mawar
uamgaihhh, hasilnya mcm lumayan jer, saya kalau dpt mcm tu, senyum sampai ke telingaaa huhuh, nak jugakkkkkkk

MommyDanial
betul la pakai avent ni mcm sakit sikit, pastu manual la kan, mcm renyah sikit la, tp daripada takde kan, syukur jer la dengan apa yang ada dulu, cehhh, saya pun dalam usaha nak ngecek kat hubby nak beli, wish me luck yer

RiEz said... [Reply to Comments]

mahalnyer!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^