Follow Viruspadu

Tuesday, May 25, 2010

Ads [at] vp.c0m

sape perasan kat tepi sebaris baikkkkkkkkk punyaa ads

kalau berminat do kontek me at viruspadu@yahoo.com

buat yang dah lama mengikuti belog fink ni dah biasa kot ngan sriyanti.com ni kan

saya pernah buat entry lengkap tertarik menarik lagi tau, siap buat sticky mode lagi hokeh,

semua detail dia ada kat entry ni, uols klik2 sini yer

tapi takpe, sebab saya mcm baik sangat saya copy paste sikit buat tatapan uols

Pakej yang disediakan


-klik untuk paparan yang lebih besar-

Atau klik di sini http://www.sriyanti.com/2009/04/bridal-pakej.html

PAKEJ EKSKLUSIF CITRA TERINDAH

*Set Hiasan Pelamin

*Sepasang Pakaian Bersanding(French Lace+RM200)

*Sepasang Pakaian Berinai

*3 Helai Persalinan Pengantin Perempuan

*Makeup 2kali

*Jurugmbr(Pakej Klasik)

- HANYA RM2788.00


PAKEJ HATI BERKASIH
*Set Hiasan Pelamin

*Sepasang Pakaian Bersanding(French Lace+RM200)

*Sepasang Pakaian Nikah

*3 Helai Persalinan Pengantin Perempuan

*Makeup 2kali

HANYA RM1888.00


PAKEJ SUKMA CENDANA
*Set Hiasan Pelamin

*Sepasang Pakaian Bersanding(French Lace+RM200)

*Sepasang Pakaian Nikah/Berinai

*Makeup 2kali

HANYA RM1688.00


PAKEJ CINDAI ASMARA
*Set Hiasan Pelamin

*Sepasang Pakaian Bersanding(Lace+RM200)

*Makeup 1 kali

HANYA RM1400.00

PAKEJ DEBAR BERADU
*Sepasang Pakaian Bersanding(Lace+RM200)

*Makeup 1 kali

HANYA RM888.00


PAKEJ BERTUNANG
*Sepasang Pakaian P sahaja(Lace+RM200)

*Makeup 1 kali

HANYA RM488.00

Lain2 Perkhidmatan :

*Makeup Nikah/Bersanding - RM250~RM450
*Hiasan Meja Makan - RM250~RM600

*Hiasan Kamar Pengantin- RM250~RM500

*Design Hantaran-RM30~RM80 per dulang

**Caj Perkhidmatan Luar Bangi - RM50~RM250


Utk maklumat lanjut, hubungi kami di talian : 016-2246256 / 014-6492027. email : fealize1010@yahoo.com or sriyanti_ahmad@yahoo.com YM : fealize1010


[more...]

ok uols, sape yang nak kawen nak tunang nak wat majlis anak ke apa ke, boleh survey2 harga sama sri yer, nak runding2 harga pun boleh marrrrrr

ok selamat survey2 uols :D

1 komen[s]:

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

bagus nie saya pon ngah survey2 jugak nie..thanxs vp







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^