Follow Viruspadu

Saturday, September 12, 2009

bukan main kelasss lagi ko yer nisa, berbuka kat hotel tak bawak mama pun

hahahahaha

betul betul nisa yang konon puasa kononnnnnnnn, berbuka puasa kek hotel uolsss, tak bawak makpak dia pun tau

kakmas, penjaga nisa dari minggu lepas lagi nak bawak nisa berbuka puasa sama2, tapi sebab minggu lepas saya balik cheras kan, ingatkan ok la takde rezeki nisa la nak ikut umi dia, rupa2nya alahaiiiiiii so sweet la umi ngan kak shasha nisa ni, sanggup pospon semata2 nak tunggu nisa ada sekali tau

sweet kan, manisss sekali

kakshasha dan nisa


alahai nisa, pos mcm tu, manja sangat saya tgk hiks, kak shasha senyum meleret2, so manis manis manis sekali


petang tadi, masa umi datang amik nisa kat rumah, saya siap bagikan kamera, mintak amik kan gambar nisa hahahaha eh kenangan nih, eh sodap pulak makanan korang tu, terliur mama tgk tau, mama kat rumah berbuka nasi ayam jer, ceh mintak simpati ni uols hahaha



adik dan kakak

ok tu jer,

ps: ehem ehem papa, apa lagi... besday ai dah dekat ni, takkan celebrate makan lauk kantin je kot :p lalalalalala

11 komen[s]:

NBK466 said... [Reply to Comments]

Dh terbalik slalu makbapak gi berbuka anak kena tinggal, nie lain pulak kesnya..he..he.he..

oneyani said... [Reply to Comments]

nisa sangat C.O.M.E.L..die pandai posing maaaa

Emy Omar said... [Reply to Comments]

So sweet dia punye posing..cutenya

hacienda said... [Reply to Comments]

comeinye nisa..bkn main mkn kt hotel..hehe

Miza Maarof said... [Reply to Comments]

alalala comel je 2-2 orang... shasha tu mesti takde adik kan? nampak dia sayang gila kat nisa.. saye dulu camtu gak time belum ade adik lg.. huhu//

IxoR@ said... [Reply to Comments]

camera loves nisa....

cute!

RiEz said... [Reply to Comments]

kak dapat kek secret recipe sedap gakkan..huhu...uih jangan2 program kesihatan masih berlangsung nih...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

comel lah nisa...sukanya dia makan kat hotel yer..lepas ni turn vp plak kat otel yo...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

fullamak nisa macam artis bintang kecil laaa..hihi

liwaniel said... [Reply to Comments]

pandai posing si nisa ni

Aleeya said... [Reply to Comments]

comelnya nisa... sweet tol....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^