Follow Viruspadu

Tuesday, September 08, 2009

google virus


ai nak google virus, sekali terus disajeskan viruspadu 95ribu result lak tu keh keh keh

tetiba lubang idung ai mengembangkan diameternya

eh benda ni kena bangga ke kena down ek hahahahahaha

4 komen[s]:

nasaoji said... [Reply to Comments]

tak per kak, glem tu..mmg sah akak guna nama "viruspadu" ni, sumer nak tau!...

zh-ena said... [Reply to Comments]

kena bangga nie..glamour tu :D

kojah said... [Reply to Comments]

kne vangga la kak...hoho

RiEz said... [Reply to Comments]

glamer wooo... =)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^