Follow Viruspadu

Thursday, September 10, 2009

Jalan-jalan cuci mata saje

semalam, 3 mak dara pingitan dah setuju sebulat suara dah, wah mcm tulis minit mesyuarat pulak, ahli mesyuarat telah bersetuju sebulat suara hahahahaha, adoiilaaahhh, weols diskas2 ahli mesorat tingkap,

mulanya mcm tanya2 jer, pasal baju raya semua, alah biasa lah perempuan kannn, tak abis2 la topik baju raya la, kuih raya dah tempah belum la, hari ni masak apa la, berbuka puasa kat mana la, anak dah pandai ini itu la hahahahaha, biasalah... biasalah kannnnn, kalau nak dengar perempuan dengan perempuan nak borak pasal bola tu susah sangat sangat la, tp kalau borak pasal player bola ensem2 tu selalu laaaa hahahahaha

terus termasuk topik baju raya kat first lady murah2 dah chantek2

terus su bawakkan katelog first lady yang dia dah keronyok2 masuk dalam tong sampah sekali ngan pampes najmi, takpe takpe katelog tu boleh di selamat lagi tu hahahahahaha

terus plan nak terjah paksen lunch karang

bila dah plan2 semangat tu, saya pun terus meng-awalkan sesi mengepam susu hahaha, pam susu takleh tinggal wei, ini wajibulghunnah

jadi kul 1 terkedeh2 la weols menuju ke paksen nun, dan pehhhhhhhhhhh memang masyuk la, harga dia memang sangat rizenebel sesuai la dengan orang tak dapat bonus mcm weols ni wekekekekekeke (gelak sambil nangis berjurai2)

"papa, mama nak beli baju raya"
"laaaa cakap nak beli ngan papa, ma tengok2 la dulu, nanti kita beli sama-sama"

mintak-mintak lah masa saya pergi ngan en.laloque karang, baju2 yang saya bekenan ni wujud lagi di sana

saya mcm ter bekenan yang ini, tp badan saya mcm ala2 tak membenarkan saya pakai lagik, lgpun cutting ai ni mcm leper jer hahahaha, kalau pakai mcm najis sikit hahahahaha


dan tiba2 terbekenan yang ni pulak, fuh kiri fuh kanan mintak2 orang lain tak perasan lah baju kat patung ni aminnnnnnnnnn

hahahah gilo, baju ni display depan2 kedai, takkan orang x perasan

nampak tak kat cermin tu, su, sam dan jemah


penyudah cerita, semua balik dengan tangan kosong

almaklumlah belum gaji

ps: kejadian ini adalah pada 9/9/09, gaji x masuk lagi marrr

11 komen[s]:

MuMMy 2 Haqq said... [Reply to Comments]

pasni gaji belasah la 2,3 elai..

churalliya said... [Reply to Comments]

harusssss dimiliki... lupa lak nk pesan ngan pekerja tu soh dia tanggalkan bj dr patung segera.. mata mmg akan terbekenan yg dipakai kat patung.. mintak2 la ada lagik utk jay mah bergaya thn nih.. amin...

zh-ena said... [Reply to Comments]

klu ena la kan time ena nampak tu mesti kena beli sbb klu tangguh2 confirm baju tu dh ilek huhuhu

lily lotus said... [Reply to Comments]

murah2 ekk baju kt parkson...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

uiksss cantik3 laaaa....nak p serang sikalanggg jugakkk...hahahah...hmmmm bukan ke dah gaji?...hehehehe

liwaniel said... [Reply to Comments]

cantik2 baju tu

RiEz said... [Reply to Comments]

eh bukan gomen gaji arini?

Hanisumayyah said... [Reply to Comments]

Yerlah dah gaji dah hari ni...

nasaoji said... [Reply to Comments]

hehehe...

sudahnyer....

IxoR@ said... [Reply to Comments]

cantik2 gak ye...ermm..beli aje la sudahnya...

ixora pun tengah riki/survey...nak beli kat ne....

princess_eryna said... [Reply to Comments]

like baju no.2 tuh.... seperti ingin daku miliki...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^