Follow Viruspadu

Monday, September 28, 2009

Jemah 1M :)

akhirnya setelah berdikit-dikit, cecah jugak 1M kannnnn



Salam Kak VP,

Let me introduce myself as Sya. Salam berkenalan.

I've been your silent reader since a year ago, a very silent reader, never leave any comment sebab saya malu. Heh.. Tapi, saya berminat sangat dengan story arwah Alesha dulu, then sampai 'gian' baca blog akak everyday :-)

Tadi, berjaya capture your visitor - untuk ke yang sejuta (lucky me!). These pics were taken at 1.29AM, Sept 24 2009.

Walaupun saya ni silent reader, tadi baru tergerak hati nak email akak. Saya printscreen ni untuk tatapan akak, semoga menjadi pembakar semangat untuk terus aktif dalam blog - you have a very lovely blog to read. Congratz, and keep up the good work.

Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk Kak VP dan keluarga.


thanxs SYA... meh cemolot sikit

sori akak letak isi perut emel awak kat sini tanpa tanya2 hikhikhik, akak nak buat kenangan emel ko ni dikkk :D

~jemah terus verangan jadi juara OIM keh keh keh

4 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

congrats mah ..

kolin said... [Reply to Comments]

ye ye ye tumpang gembira & memang paling suka blog jemah..

RiEz said... [Reply to Comments]

hehehe...blog akak still the best! =) tak jomu baco...

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

tahniah VP! blog anda memang BEST OK!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^