Follow Viruspadu

Monday, September 28, 2009

Kongsi Pengalaman Anda di VP.c0m

Hai salam semua,

Saya nak buka satu ruangan sebenarnya untuk uols berkongsi cerita uols di blog vp yang finkkk sangat ni.

Ok Jika uols ada :-

1. Pengalaman menarik / kelakar yang tak boleh lupa langsung, memang kelakar nak mati punya kelakar nak share

atau

2. uols ada pengalaman berbentuk pengajaran nak share untuk jadi panduan utk orang lain

atau

3. Pengalaman Breastfeed baby , wahhhhhhhh khas tau ni, moga kisah2 kita boleh jadi pembakar semangat untuk bakal2 ibu di luar sana

atau

4. apa2 cerita yang uols rasa menarik nak share, cerita suka duka ke

atau

5. uols ada hasil karya seni korang yang korang nak publish mcm korang lukis kartun ke, dpt amik gambar terbaik ke, uols tulis lagu ke puisi ke kannnn

emel kat saya di viruspadu@yahoo.com

semua pilihan cerita ke apa2 hasil seni yang dipublish adalah mengikut pilihan budibicara jemah :D. harap maklum.

6 komen[s]:

RiEz said... [Reply to Comments]

wah peluang yang bagus nih kak vp... =)

bvlgarigirl @ Arianna said... [Reply to Comments]

kalau saya kongsi pengalaman saya, sudi ke kak vp terima? hehe

FIESYAH said... [Reply to Comments]

banyak cite menarik & kelakor p x tau nak wat mcm ne...blum de idea g...

cube pikir2 kan...

e-caR NazRin aka ibuEiymann said... [Reply to Comments]

salam kenal..
jmpe yr blog ms blog hopping.. congratezz jd BF-mom.. lps nie leh lar kite share story-mory psl BF.. i mmg t'uja klu bab2 BF neh..

btw, i ade story my xperince jd BF-ibu selama 2 thn 5 bln++ kt my blog.. u leh tgk kt link nie:

http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/08/peraduan-promosi-penyusuan-susu-ibu.html

eh, i dh follow u..keep in touch!

e-caR NazRin aka ibuEiymann said... [Reply to Comments]

salam kenal..
jmpe yr blog ms blog hopping.. congratezz jd BF-mom.. lps nie leh lar kite share story-mory psl BF.. i mmg t'uja klu bab2 BF neh..

btw, i ade story my xperince jd BF-ibu selama 2 thn 5 bln++ kt my blog.. u leh tgk kt link nie:

http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/08/peraduan-promosi-penyusuan-susu-ibu.html

eh, i dh follow u..keep in touch!

Ejin said... [Reply to Comments]

Salam,

Saya takde pengalaman breast-feed lah coz i am an "instant mum". Saya jaga anak buah saya dari umur 2 bulan sampai sekarang - baru setahun - sebab both parents dia kerja jauh ..mmg banyak pengalaman - and I am still learning - valid ke untuk yang puan b;og nie nak?

Sudi2 lah menjenguk blog saya kat : http://ejin-rainbow.blogspot.com/







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^