Follow Viruspadu

Monday, September 28, 2009

macam mana nak ajar yer?

"Nisa, kalau nak kenc*** tu bagi la tahu mama, kenapa nisa malas bagitahu mama ni "

"Mama ni.... nih nih... pampes kan adaaaa"

erkkk

9 komen[s]:

monamie said... [Reply to Comments]

ahaha..hee...btoi tu nisa!

comei ja... mona rs akak kena slalu tanya dia kot.. agak2 time dia nak kenc.. slalu2 tanya.. sbb mona tengok cousin mona camtu... dh start tak pakaikan anak dia pampers, aged 3yrs. kadang2 ter.... gak! tapi adat la.. nak latih mmg camtu kot kak :D

RiEz said... [Reply to Comments]

huhuh..akak saya pon pening pale ngajo afiqah dulu..skang dah ok dah..siang2 pakai underwear jer..malam baru pakaikan pampess..tapi time tido siang pakaikan juga la untuk keselamatan tilam2.. =)

stormz said... [Reply to Comments]

huhu..jwpn yg bernas dr nisa

eZa said... [Reply to Comments]

baru² nk blajar nih every hr kene bwk g toilet ;)

MuMMy 2 Haqq said... [Reply to Comments]

hahahaha..tak dapek den nak nolonggg...

atty's said... [Reply to Comments]

kalo nak ajor nica ..
selang satu jam gitu kena tanya/suruh nica kencing..bawa g toilet..

ayien said... [Reply to Comments]

mmm..mmg letih la kak nak ajar anak tak pakai pampers..ain pon mcm tu jugak..lama gak training dia...sampai tercicir2..last2 apa yg ain buat belikan spentot dia yg cantik2 pastu ckp ngan anak ain yg spentot ni mahal pastu lawa..so kalau nak kenc @ ber kena panggil mama..alhamdulillah berjaya sampai la skrg...

Miss Moon said... [Reply to Comments]

mah , part nih kena rajin bawak dia gie tandas ..then try slow talk ngan dia ....citer la budak besar dah tak pakai pampers nanti shame2 ...reka la apa apa ekekekkekekek . Janji siang hari dia shi shi kat t oilet pun tak pa ...kena slow slow . mmg take time but insyaallah lama lama dia akan pandai sendiwi ...and kena banyak bersabar

untung bila anak dah tak pakai pampers nih ...blanja pun kurang .

moon masa dpt tahu preggy anak ke 2 terus ajar isk kincing kat tandas ..masa tew dia umor 2 thn 5 bln ...alhamdulillah sampai skrg dia dah diaper free ...jimat blanja maks ekekkeke

terus kan usaha ya mahhhhhhhhhhh caiiyooooookkkkkkkkk

Me, Mrs Taj said... [Reply to Comments]

itula jawapan budak2 zaman skang...good girl nisa!

iskk...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^