Follow Viruspadu

Wednesday, September 16, 2009

Niat mu sungguh murni sayang

Tapi takpe, simpan dulu niat termurni murni itu yer papa

eh sebelum tu, terima kasih papa... terima kasihhhhhhhhhhhhh kerana nak buat kejutan terkejut-kejut buat isterimu ini hikhikhik

tapi apakan daya, daku pasrahhhh

adalah sangat terloser-loser apabila pegi makan tempat yang mahal2 yang voguethevasss (pada saya mahal sangat dah tu biasalah orang kampung mcm ai jakun sikit chewahhhh) tapi kesudahannya saya boleh amik bubur nasi jer, sangat tak berbaloi-baloi membayar duit dari setitik keringat petani itu hahahaha tetiba feeling petani uols

tapi betul hape, dah la acik tengah menderita menahan sakit gigi ni ha, kang sentap jer tengok makanan yang dia punya sedap lazat terpikat semua tapi tak boleh makan uwaaaa, terus pengsan kat situ doplohlapan kali,

jadi kita kensel dulu yer

tinggggg idea sudah maliiiii

apa kata duit nak belanja makan tu papa belikan enbeg coach ke kannnn cincin emas sebentuk seberdiri ke lagi berfekdah fekdah kat orang yang tgh sakit ni kannnnnnnnnnnnnnnn

nyeh nyeh nyeh

takpe besday kali ni kita jemaah bubur nasi jer papa yer oh oh oh

nanti ai update panjang2, tunggu malam2 kang

6 komen[s]:

RiEz said... [Reply to Comments]

sweet =)

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

laaa makan bubur nasik jer..hikhik tak pela nanti gigi dah ok kasi balun makan puas2 yer VP

ghimau said... [Reply to Comments]

saya sudah update blog saya.. berwajah baru.. header baru.. gempak nak mampus ni.. jangan l lupa jenguk yer.. heheh

IxoR@ said... [Reply to Comments]

so sweet....

happy birthday VP.....

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

cian akak saket gg...

nasaoji said... [Reply to Comments]

hehe..tak per kak vp, pospon belanja tu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^