Follow Viruspadu

Thursday, September 17, 2009

online user


lama dah tak tgk online users seramai ni hahahahaha

tetiba jemah jadi jakun balik kah kah kah

agak2 dapat pecah rekod lama tak, 93online users, tak dapat dah kotttt, tapi takpe benda ni untuk suka2 jer, untuk kenangan sendiri kannnnn

6 komen[s]:

nasaoji said... [Reply to Comments]

nnt dah coti raya ni, saya tak dpt online kot... :(

jdnya, SALAM AIDILFITRI buat kak VP dan keluarga...

ampun salah silap andai sepanjang saya duk komen, ada yg wat kak VP sentuh ati..

MuMMy 2 Haqq said... [Reply to Comments]

ramai tuuuu jemah...

Mak Su said... [Reply to Comments]

wow! ramai tu.... :)

RiEz said... [Reply to Comments]

huhuh maknonyo ramai pominat akak jemah ni... =D

zai kulim said... [Reply to Comments]

salam...time menaip komen nie...meleleh airmata akak selepas baca kisah pemergian alesha...
mg sedih sungguh tambah plak..buka sinar pasang plak melodi mengusik jiwa..adus syahdunyer...

Semoga arwah..bersemadi dgn aman disana..Amin...

(airmata akak tambah menitis dgn lajunyer)

zai kulim said... [Reply to Comments]

nampaknyer dlm dok cari2 cerita alesha ternampka plak pertama kali akak zai komen kat fp zaimah..

http://viruspadu2.fotopages.com/?entry=1418162







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^