Follow Viruspadu

Wednesday, September 30, 2009

@ open house SS

saje nak tayang 3 mak budak makan tak hengat masa gi open house Dato SS itu hari hahahahaha, sampai bertukar2 meja pasal nak dekat dengan makanan punya pasal :p

jadi sekarang anda tahu kenapa berat badan saya tak turun2 hahahahaha

7 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

wahhhh.....pinggan sape yg fenuhh tu ek...hihihi larikkk

takpe pasni puasa blk

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

ala vp sbb raye..bg chance sikit kat bdn nk menikmati makanan yg sedap2..:)
tp sy tgk vp dah kurus dah tau...

hotcocoa said... [Reply to Comments]

mcm kenal la yg duk sebelah akak tu. rs mcm senior kite kt stj

Cikpid said... [Reply to Comments]

gulp..tgk tu..pinggan kak VP yg paling penuh tu..

zh-ena said... [Reply to Comments]

ssh la nak maintainkan berat bdn time bulan syawal nie..sana sini open house..dh dtg kena la mkn gak kan..tak mkn nnti tuan umah kata aper plak

lily lotus said... [Reply to Comments]

ok2 point taken..hihi

churalliya said... [Reply to Comments]

oloh loh loh kaum2 ibu yg kuat melantak.. tu sib baik x amek gmbr kat meja kedua ngan cendol, satay bagai... huhuhu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^