Follow Viruspadu

Wednesday, September 23, 2009

PINK pekat di pagi raya


kah kah kah kah punya taknak cakap warna MERAH punya pasal, nak jugak cakap ini warna PINK tapi edisi pekat sangat sampai pink dia jadi merah pulak hahahahah

jemah tak sempat nak update panjang2, nak gi beraya lagi lepas ni, kasik teaser jer lah yer

ni pun penat mcm nak patahkan gigi je rasa, ok selamat makan banyak2 uols

9 komen[s]:

Davnes said... [Reply to Comments]

cute sangat baby2 u...

RiEz said... [Reply to Comments]

cantik la akak sedondon sewarna...tahun ni baju kurung saya pink...sebab baju tu pakai masa tunang 1 kali pas tunang pakai 2 kali...maka dengan itu jadiklah baju raya saya tahun ni...huhu...(malas nak beli sebenonyer...)

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

heheheh... meriah warna baju VP

atie said... [Reply to Comments]

wah!tema merah....upsss pink katanya kan, hihi.Memang cantik gitu

HappyIrfa said... [Reply to Comments]

slmt hari raya..sedondon gitu

MaR~ said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya kak vp sekeluarga! Maaf Zahir Batin dr sy~

dan x lupe, happy anniversary. moga perkahwinan akk terus dirahmati Allah s.w.t.

Mar Villaninda~

Mrs. Fedex said... [Reply to Comments]

selamat hari raya vp..
mus sebuk skit sekarang..
selalu jenguk sini, xdan nak komen jerk..
lawa sefamily berbaju merah..
selamat hari raya..
maaf zahir batin..

Mama Aqim said... [Reply to Comments]

Sedondon sumenye "Pink edisi pekat sangat" kekeke..comei Anoi pakai baju kurung.

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

selamat ari raya sis vp & family...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^