Follow Viruspadu

Sunday, September 20, 2009

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI [sticky mode ye geng]


Dikesempatan ini, saya juga ingin menyusun sepuluh jari nak collect duit raya hahahahaha ok tak tak itu tipu, saya nak mohon maaf kalau ada tersilap salah, tersalah kata, terlanjur bicara, terbuat benda2 tak senonoh tanpa disangka-sangka, eh tak sengaja la uols, biasalah kan ai kan manusia biasa, insan yang lemah lagi gemalai malai gitu kekdahnya,

ok sekarang, semua mesti maafkan saya. sekarang jugak ok hahahaha paksa lagi suruh orang maafkan, hahaha jemah memang suka paksa orang mcm ni, harap termaklum-maklum yer

raya kang, kalau boring2 datang la rumah beraya yer (mcm tak ikhlas jer ayat jemputan tu, eh tak lah ai ikhlas uols, ikhlas sangat, bukan ikhlas tapi jauh tau hahahaha), tp make sure calling2 la dulu, kang ai hidang air kosong je kang, jatuhlah reputasi ai sebagai wanita contoh abad ini

ok dah tu jer

sekian dari jemah yang masih menderita sakit gigi dan mulut luka terkoyak, oh ok ok ini tak payah bagitahu pun takpe.

sekian sekali lagi

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua rakan-rakan blogers yang manis-manis yang sangat saya kasihi.

sekian sekali lagi sekali lagi

40 komen[s]:

RiEz said... [Reply to Comments]

slamat rayo kak vp..maaf zahir batin...

Mya said... [Reply to Comments]

selamat hari raya VP. maaf zahir batin.. :)

shikin taib said... [Reply to Comments]

Selamat hari raya jyga.. maaf zahir dan batin..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

selamat hari raye vp...maaf zahir batin..raye vp kalu ni lg meriah sbb annur ade kan..ciannya sakit gg lagi..xdapeklah nk mkn beria2 rendang ketupat bagai..
tp xpe, mkn ubat tahan sakit byk2 yer..:)

pearl'E.J said... [Reply to Comments]

selamat hari raya, maaf zahir & batin ya imah.

ina said... [Reply to Comments]

fuih..terkejut saye..

tak sangka akak sudi bagi komen kat saye..

selama ni saya silent reader sajer blog akak nih...

huhu

selamat ari raya jugak kak...

semoga akak n family sihat2 selalu..

:iBuAfiQah: said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya Aidilfitri kak vp..
maaf zahir n batin..
p/s:Duit raya xder ke kak?hehehe

mum2h said... [Reply to Comments]

selamat hr raya cik jemah....

tolong peluk cium busyuk utk nisa dan annoy!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

selamat berhari raya dari kami sekeluarga..ampun maaf dipinta..

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

kakak pink

selamat hari raya buat akak sekeluarga..

moga lebaran kali ni lebih bermakna dari lebaran yg sebelumnya

dan ceria ceria selalu :D

mrs.irwan 2 be said... [Reply to Comments]

selamat hari raya tuk kak jemah sekeluarga

A.I said... [Reply to Comments]

SILAMAT HALI LAYE JEMAH...

:)

sweetheart said... [Reply to Comments]

Selamat HAri Raya VP..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

Salam raya to cik adik and family too... semoga bergumbira di pagi raya nan mulia bersama keluarga yang tercinta.. :D

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

Salam raya to cik adik and family too... semoga bergumbira di pagi raya nan mulia bersama keluarga yang tercinta.. :D

Big Momma said... [Reply to Comments]

selamat hari raya buat mah & famili...:)

liwaniel said... [Reply to Comments]

selamat hari raya buat vp sekeluarga...ampun maaf jika ade salah dan silap

dd dudu said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya to kak vp, en. laloque, nica dan anoi (^.^)

Lenny said... [Reply to Comments]

slamat hari raya jugak utk zaimah and family...

maaf zahir dan batinn..

Miss Moon said... [Reply to Comments]

slamat hari raya vp sefamily

eedany said... [Reply to Comments]

Salam Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.

Semoga Syawal tahun ini membawa lebih rahmat dan berkat kepada kita semua.

:)

LABUCHEE said... [Reply to Comments]

Slamat Ari raye..maaf zahir batin ye wat kak VP sekeluarge.....
MUahhhh tuk Cica n ANoi.....hehee

fadillah said... [Reply to Comments]

Salam aidilfitri utk VP sekeluarga. Semoga berbahgia dan gembira di hari raya nanti yer. :P

Intan ~ Nur Azlina said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya VP & family...
Semoga lebaran ni membawa seribu makna...

mieoney said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya kak VP..wpun gigi tak baik lai..hehe org sakit gigi tak bleh mkn lemang... :)

aleena said... [Reply to Comments]

selamat hari raya maaf zahir& batin:)

Luth Textile said... [Reply to Comments]

SALAM, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..

Jemput ke blog ambil kad raya ya.. (kad raya kat sini)

Minta maaf kalau ada silap tulis yang menyinggung anda..

**kalau anda tak update link blog sy (link lama www.luthtextile.com bertukar ke --> http://luthtextile.com/blog) boleh la berbuat demikian eh. TQ.


Ikhlas :  
Luth Textile, Penang

zh-ena said... [Reply to Comments]

selamat hari raya
maaf zahir & batin

lily lotus said... [Reply to Comments]

salam aidilfitri ;)

mrs e said... [Reply to Comments]

salam syawal buat mmah, lalouqe, nisa & an-nur..

semoga kedatangan syawal ini memberi seribu erti buat kita semua

Tijah said... [Reply to Comments]

salam aidilfitri
maaf zahir & batin

dgn ingatan tulus ikhlas
tijah, carlos & cem

IxoR@ said... [Reply to Comments]

Salam Aidilfitri buat mu dan keluarga...mohon ampun & maaf klu Ixora ada buat silap atau terkasar bahasa....

Moga ceria di pagi raya....

:D

Pari Pari Terbang Tinggi said... [Reply to Comments]

selamat hari raya untuk kamu juga..

zeti said... [Reply to Comments]

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin buat VP sekeluarga..

tulip said... [Reply to Comments]

selamat hr raya kak..

☆ lieya latif ☆ said... [Reply to Comments]

selamat hari raye maaf zahir dan batin...semoga bergembira di hari lebaran..seronok tahun ni, tambah lagi sorang umat nak kutip duit raye...heheheeheh.....

jgn mkn byk sangat...teruja dah saye tgk jemah turun kan berat badan nieh....pasni share tips diet yek....

Cik Wanie said... [Reply to Comments]

Salam aidilfitri buat kak VP sekeluarga,
semoga raya tahun ini lebih meriah dgn kedatangan ahli baru dlm hidup akk...

Selamat HAri Raya,
Maaf zahir & Batin...

Ikhlas dari,
Cik Wanie

Qila Azali said... [Reply to Comments]

selamat hari raya kak vp (:

Sasuke said... [Reply to Comments]

Selamat hari raya jugak buat jemah dan keluarga....

Ikhlas dari kak atie dan keluarga

jesnita_ns said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya Puan Jemah n Family...

Terima Kasih sudi gak melawat blog sy yg tak seberapa tu..huhu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^