Follow Viruspadu

Tuesday, September 22, 2009

siapa yang rajin sangat tu!


Rajin betul dia, mcm tak percaya sangat dah hahahahaha

4 komen[s]:

Tart LovEr said... [Reply to Comments]

akak, rajinnya di dapur..anyway sikit lagi nak capai target berat bdn tu, jgn plak naik time2 raya ni:p

RiEz said... [Reply to Comments]

wah menantu yang baik nih...

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

bukan andak nak letak pinggan kotor je ke?? ape yang peliknyeeeeee??

kehkehkeh!

nasaoji said... [Reply to Comments]

perrgghhhh..lakonan kah itu?...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^