Follow Viruspadu

Wednesday, October 14, 2009

Anda Tanya Jemah Jawab: Macam-macam soalan

Anda Tanya:

irdawatys said...

Salam VP,

memandangkan VP dh bukak ruangan tuk soalan ni..nk tanya ah...VP dok mana kt area S2 tu....mana ah tau..kot2 lalu dpn umah VP, leh singgah beraya..hahahahahaha
masa bulan puasa pernah terserempak dgn ur hubby and nisa..comey nyer dia.....

-watie
seremban

Jemah Jawab: ayok watie, tak dapek den nak tulis kat belog niiiii, kang habis la rahsia terpimpin ai :p, nak raya bisa ajaaaaaaaaaa, meh datang meh

lain kali kalu terserempak lagi, mesti tegor tau, tp pastikan masa tu jemah lawa2 sikit baru tegur, kalau tgk dia pucat jer, jgn tegur sangat kang dia malu sbb dia selekeh hahahaha eh taklah tegur ajer la yer,

tpkannnn biasanya, kalau 1st time chat (YM) ke, saya pun akan waswas la nak bg alamat rumah ke no fon ke apa kan, melainkan saya betul2 kenal dan dah mesra betul ngan jemah, pendek kata dah byk kali chat la kan, bukan masalah tak percaya ke apa ke, bahayaaaaaaaaaaaaa uolssss, bahayaaaaa, jadi, jom la kita mesra mesraan, ewahhh


Anda Tanya:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak tahu bape banyak duit salu dapat kan nuffnang..mcm kak red buat tu..tayang duit dier, sekejap pun jadikk laa :) amik berkat gitewh..hikss
Jemah Jawab: hahahaha, malu lah nak tayang, tunggu jemah kumpul banyak2 biar nampak mcm jemah jutaan MLM, baru jemah tayang yer hahahaha


Anda Tanya:

ina said...

Nak tanya sikit ngan nufnnang boleh cari makan tak?

Jemah Jawab:
Kalau kena dengan gayanya, memang boleh cari makan, boleh buat side income, boleh la buat beli enbeg guess tiap2 bulan lalalalalalaa


Anda Tanya:

fuadnis said...

erm....nak tanya ape yek..pikir jap..sebab nk jugak tanya..hehe..

okay..vp plan nak berape orang anak ye??agak2 after an nur ni bila nk rancang ade baby lagik??

hehe..ok tak soalan nis ni??hehe..

Jemah Jawab: ini soalan killer ni, kalau keluar soalan PTK ni, konfem gagap2 parkinson terus nak jawab hahahahahaha, erm plan anak yer, ermmmmmmmmm mcm mana yer, ermmmmmm

ok jawapan paling stended abad ini, "insyaAllah kalau ada rezeki kita terima"

huhuhuhuhuh jawapan bajek jawapan artis jer, bajek artis la tuuu jemah tu, shame shame tak aluuuuuuu hahaha


Anda Tanya:

Faizah_Haris said...

mahhhh...er....errr...duit rayo ado tak?....hahahah lariii
Jemah Jawab: budak ni nak kena ni hahahahaha, ha cepat2 duit raya nisa ngan annoi mano cik faizahhhhh, mak tuntut nanti nyah hahaha


Anda Tanya:

churalliya said...

apa petua pn.jemah boleh access y*ut*b* ngan f*sb*k kat opis.. wakakakaka.. haa.. jawab jawab!!
x de la, mmg ada nak tya beberapa soklan tutorial psl setting blog nih.. tapi x yah le kat sini kan, kita wat tutorial terus dar pc ke pc.. amacam??
Jemah Jawab: hahahaha su, saya ada manderem sikit, tu yang boleh bukak semua web tanpa sekatan tu hahahaa, kalau nak menuntut kena ada pengerasnya, paling tidak pun teh tarik segelas selama seminggu berturut2 dia waktu pagi, haaaaaa ada berani, ewahhh


**


ok uols buat masa ni, ni jer saya jawab dulu, soalan lain yang saya skip2 tu, kang la saya jawab, sebab macam susah jer, mcm kena study dulu, uols ni kasik la soalan sonang2 sikit, kalau ada soalan tertinggal, korang sound je jemah, dia mata kadang2 spedo sikit :p

sape nak tanya2 lagi, haaa letak kat entry sana yer, ha klik sini

5 komen[s]:

irdawatys said... [Reply to Comments]

Puan Jemah :-).

hehehehehe paham tu naper x leh reveal dok kt taman mana kt blog ni....hhehehe klu terserempak tu mmg berhajat nk tegur....tp time tu saya mesti comot..so malu ah pulak nk tegur....hihihihih
mesti taman perumahan u dkt dgn jusco kn.....taman perumahan i dkt dgn......huuhuh tesco kot...columbia pun dkt gak..jusco pn dkt....stesen minyak pun dkt...hahaha

-watie

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mah....kalo potostet yo duit gayoo tu acik tak? hihihi...alololo....kekadang teringin sgt nak jumpa minah VP ni....:D

RieNa said... [Reply to Comments]

hahaha..sah2 soalan saya vp kena blk study dulu..

tunggu nih..(sambil dua2 tgn tongkat dagu kelip2 mata..)

viruspadu said... [Reply to Comments]

riena,
soklan riena paling susah ok, sampai siap google2 lagik hahahahha

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

hihi soklan saya jangan lupa jawab tau jemah :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^