Follow Viruspadu

Thursday, October 08, 2009

Annur dah pandai ketawa terbahak2, ini mesti ikut maklang dia neh

macam biasa kalau ketawa terbahak2 mesti terussss ikut maklang dia hahaha

kan maklang dia sangat MULUT BESAR HAHAHAHAHAHA nasib la kaklang oiii

hari ni saya borak2 dengan kakmas, yelahkan ontheway balik tu, takkan nak sunyi sepi ajer dalam kereta ye tak

"annur dah boleh pusing badan dah tadi"
"ye keeeee"
"a ah, dia telangkupkan badan dia sendiri, tapi sekali ajer la jadi tadi"
"wahhh itu 1st time la kot, sebab kat rumah tak pernah tengok lagiii"

besttt bestttttttttttt

kalau kat rumah, annur biasanya dia memang akan cuba mengereng2kan badan dia, macam try nak pusing2 badan la, memang tak pernah berjaya pun lagi, bila dengar dia dah pusing badan tu, caiyok2 annur, you can do it bebeh

so lepas dengar cerita kakmas, balik kerja terus saya pun semangat nak tgk hahahaha,

iyahhh iyahhh


tapi tak berjaya pun hahahaha

biasalah budak ni, kalau ado makpak kek dopan mato, mulalah dia tu, sikit2 nangis nak dukung, takleh la baring2 kejap, dia tahu kot dengan sapa dia boleh bermanja2 melampau2

lepas tu kan, terus saya main2 gurau2 dengan dia

terus dia gelak hohohohohohoh

terus kagum, siyes kagum, sebab tak penah dgr kan

sebab ahad lepas memang saya ada macam terdengar2 dia macam nak gelak, tp takla gelak sangat, mcm keluar suara ajer la, pastu senyum2, tapi kali niiiiiiiiiiiii umangaihhhhhh golak bosar yo anoi

holloh holloh kenapa comel sangat neh

saya tengok balik pun saya rasa nak gelak balik hahahaha

ok macam biasa, abaikan suara omak anoi tu, itu bukan suara sebenar :p

9 komen[s]:

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

Comelnya.

vagg. said... [Reply to Comments]

ahhahahahaha tukang tengok nih pun sakan duk gelak balik hahahaha sabo je.

ratna said... [Reply to Comments]

seminggu dua lagi terer dah ler tu..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

haaa bestnya anoi dah pandai ketawa terbahak bahak

fuadnis said... [Reply to Comments]

alololo....comeinye dia gelak..kitapun ikut gelak sekali sorang2 kat sini..kih..kih..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

comelnya...mgkin dia jadikan maklang nya idola kot tulah terikut2 atau mgkin terkenan masa vp peknen kan an-nur..he he he

tp yg backup singer punya sore tu pun comel gak :)

nasaoji said... [Reply to Comments]

annur mcm nenari la pulak gambonyer...

Miss Moon said... [Reply to Comments]

olo gelak betul anoi hahahhahah apa la yg lawak kat muka mama dia . VP pakai hidung merah badut ke yg si anoi gelak sakan tew

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

hik..hik..hik.. anoi yg tomey,...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^