Follow Viruspadu

Friday, October 09, 2009

Bagus, buat open house banyak2 lagi, boleh ai terjah dikala sengkek

riuh2 dah kat opis jemah semalam

ntah hape benda yang diriuhkan ntah

tahu2 datang la "mamat yang telah pakai bekam lintah nak kasik muka licin" kat bilik saya, hahahahahah sian ko jal, terus tukar nama ko sepanjang tu hahahaha eeeeeeee gelik masa dia tunjuk gambar dia pakai lintah kat pipi tu eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sape nak gi rumah "hotmama" (sendiri kasik nama hahaaha) tengahari kang

wahhhhhh saya memang jarang nau dapat gi open house opismate saya kalau buat weekend kan, so dah alang2 "hotmama" kita ni buat waktu lunch harus la jemah serbuuuuuuuuuu

ok kalau ada open house, kita mesti melupakan tips2 proses pengKurusan kita itu yer, boleh pegi mampos sama itu tips hahahahahahaha

bila dah kecoh2 konfem sapa join tu, lepas tu harus la kecoh sapa naik kereta sape, sape bawak kereta semua huhuhuhuh

jemah memang biasanya no hal, bisa ajaaaaaaaaaaa bawak kembara ku itu

tapi jemah ada masalah dalaman sikit hahahaha

uols tahu la kelembapan jemah ni macam mana uols, memang stok mandi bunga punya lembab bab2 jalan ni kan, ok ok saya ulang balik info2 lama2 ni, JEMAH MEMANG CUMA TAHU JALAN PEGI KEJA DAN BALIK KEJE SAHAJA hahahahaha cuba kalau jalan tu katup ada wat piling ke apa jadah ke, konfem dah jemah menangis atas jalah dah hahahaha

dah banyak kali dah kena, dan dah banyak kali dah en.laloque datang resq hahahahaha

oleh yang demikian terus mendera "mamat yang telah pakai bekam lintah nak kasik muka licin" suruh dia bawak kereta ai hahahaha adeh susah la akak kasik nama ko panjang sangat ni, penat tau taip


dekat je padahal rumah "hotmama" tu, itu pun boleh saya dah tak ingat dah, hahahaha

makanan yang sodap, me ngan apis (eh nama apis terus tak bg dah nama lain hahahahaha) siap terus duduk bawah dah, sonang sikit nak mencekikkk


seperti biasa me n su, tp apsal gambar gegar ni, adakah kameramen neves nak amik gambar dua orang jelitawan hahahahaha



saya makan lontong dan sup tulang baikkkkkkkkkkkkkkkkk punya

"eh lembutkan daging ni"
"lembu muda"
"wahh mana nak carik tu"

hahahahaha kalau gi pasar beli daging lembu, adakah boleh kita membezakan daging itu dari lembu muda atau lembu dewasa atau lembu senja, felikkkkkkkk jemah tauuuu

ok dah tu jer

eh lupa tq hotmama, sedap sungguh masakan mu

ok ini betul2 dah dah

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^