Follow Viruspadu

Sunday, October 11, 2009

baju dot dot dot yang bewarna PINK

kak ED, akhirnya nisa pakai juga baju hadiah dari akak, nah ni saya snap khas untuk akak :p

mula2 pakai begitu sahaja, tapi tak dapat nak snap cun2 sebab nisa ghalit makan tembikai, mulut kemain comot lagik

disebabkan nisa bukan main lasak lari sana lari sini, pastu terjatuh sampai luka2 kaki

terpaksalah saya pakaikan seluar dia, so dpt cover la kaki dia dari luka2 terseret kalau jatuh2,

lawaaaaaa pulak saya tgk lepas pakai seluar :p

4 komen[s]:

IxoR@ said... [Reply to Comments]

cute gambar nisa pakai baju tu dgn seluar...dah mcm gaya Suri Cruise.

Cuba belek sini http://suricruisefashion.blogspot.com/

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

cantikla mah baju polka dot tu..kenannye akak... mah..klu pakaikan nica seluar tight separas lutut tu dengan baju tu lagi cantik mah...

edrina said... [Reply to Comments]

comei2..sesuai ngan nisa yg cun :-)

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

cantik vp...comel...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^