Follow Viruspadu

Friday, October 23, 2009

bila benda-benda pelik macam ni jadi terus rasa mood telah melayang ke afrika

siyestok, sape pun kalau kena masalah macam ni, konfem rasa nak pijak-pijak orang kan hahahaha

tapi takpe, jemah cool jer

hahahah tipu ok tipuuuuuuuu sangat

siap nak nanges, siap call en.laloque, siap kontek en.ghimau semua

siap parkinson lagik hahahahaha

ok wtf ok wtf wtf wtf

oh tak baik cakap macam tu (terus bajet ossstazah)

semua entry autopublish semua kat sana, semua saya holdkan, kalau tak selesai2 jugak memang rajuk la hati ku ini, memang kembali kat blogspot la jawabnya, memang update sini hingga ke akhir hayat la hahahaha over kau overrrrrrrrrrrrrr jemah

uols yang bijak pandai, kalau siapa penah terjadi ini macam punya problem "404 Not Found" kot nak share nak bantu2 jemah yang hina ni, tolong la bagi tahu tips2 nya, kang kalau saya berjaya menyetelkan hal ni, konfem saya buat tutorial bantu yang lain kot terkena benda yang sama :p

hug n kissess
viruspadu.com
Mama Alesha An-nisa dan An-nur Abriza

7 komen[s]:

lily lotus said... [Reply to Comments]

dah try contact org hosting ke? diorang kompem tau nape

ArELeEz said... [Reply to Comments]

tu la.. semlm, dok bukak blog kak jemah asik2 kuar 404 tu jerk! isk3.. curiga gak tau!

S!eZaN said... [Reply to Comments]

saye bukak .com akak ok jer..huhu

AyunasiA said... [Reply to Comments]

kalau blogspot pernah ar kena cenggitu. saya buat dek jek (dari segi teknikal je la. tapi dari segi emosi meroyan gak la huhu). dia pulih sendiri hihi. membantu tak?

sWeEtdARLiNG said... [Reply to Comments]

sy punya blog lagi teruk, terus pi ke website Tulin Marin Sdn Bhd. ahahahaha sepetang jugak laa semalam jadi macam tu..

4-5 orang kawan gak datang ngadu, semuanya keluar website yg sama, macam crossline gitew....

tp bila ngadu kat hosting, dia bukak ok jer... sib baik malam semalam bukak kat umah dah ok, sampai laa pg ni

www.sweetdarling79.com

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

eemmmm gangguan teknikal la ni.. tapi memang meroyan la jdnya

~ SRI BRIDAL TEAM , KAJANG , SELANGOR.~ said... [Reply to Comments]

mcm saya lak..vp pon tahu kenapa kan...

mungkin virus conficker..mungkin jgk tak...tp bile bukak ikut free proxy web yang hidemyass.com tu..ok pulak...

tp masalah 404 http not found ni berlaku kt web dot com saya jek lah. (www.sriyanti.com)..yg peliknye kat tmpt saya jek...tmpt org lain ok pulak no pblm... bile soh org serverfreak check,diorang nyer end pon doing fine jek...huhuhuhu..agaknye line saya ni ade kuntilanak x? xpon Ju-on...muahahahaha....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^