Follow Viruspadu

Wednesday, October 21, 2009

cuti itu memang bestttt

"mah, buat apa, busy ke?"
"takde la kak, kenapa kak"
"akak kena tahan wad la mah"
"ye ke kak, alahai kenapa kak"
"macam-macam masalah la, dengan kecing kotor la apa la"
"ooooo ye ke, takpe la akak rehat-rehat je lah"
"akak kena tahan wad terus teringat kat annur, esok dia macam mana"
"takpelah kak, pandai-pandai la kang saya ejas kak"
"ok sori ye mah"
"takpe kak, akak jaga diri jer"

holloh3 sian kak mas, dia peknen tau, dah 7 bulan dah, tapi dia ni jenis lasak ke macam tu, peknen pun boleh jaga budak kemain ramai lagik, kalau saya peknen nak angkat jari pun tak daya dah huhuhuhuh, biasalah jemah drama dia lebih :p

bila kakmas takde, bagaimana dengan anak-anak ku huhuhuhuhu

saya ok kot cuti jaga anak, tp peti sejuk ku itu empty yenna deiiiiiiiiiiiiiiiii

empty yilek kosong

eh tak, macam rumah tinggal jer pulak

ada la air sejuk, sayur yang dah expired, daging burger, hotdog, ais ketul-ketul hahahaha, en.laloque weiii jom la kita beli barang basah jommmm, almaklumlah dapur kan cuti katanya musim2 open house ni kan

jadinya mcm pening, kalau saya jaga nisa ngan annur, kang depa nak makan apa pulak, mcm mana saya nak gi beli barang-barang nak masak dengan bawak annur ngan nisa huhhhhhhhhhh gamat nanti nehhhhhh

boleh, boleh, kita masak nasi kosong, pastu buat nasi goreng kannn... boleh jeee

tapi en.laloque cakap, nisa hantar kek rantau nun, boleh teman nenek atok sekali, mama jaga annur jer

annur takpe, dia minum susu mama jer

abis tu mama nak makan apa???

makan ajer la biskut raya yang berlambak dalam balang kuih tu hahahahahaha

jemah dah beso, pandai la dia kang kalau lapar ye tak :p

~kakmas, jaga diri yer, moga cepat sihat, akak rehat2 ajer la yer minggu ni, pandai-pandai la saya ejas anak-anak saya, janji akak dan baby sihat :p

3 komen[s]:

oneyani said... [Reply to Comments]

aaai akak..padan ke setakat mkn biskut kering..kang ade yang tersedak nant..kui kui kui=p

Miss Moon said... [Reply to Comments]

annur tak pa sebab kantin dia sentiasa duk ngan dia ekekkeke

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

ciannya makan biskut raye jer..ni yg buat vp cpt turun berat bdn nie...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^