Follow Viruspadu

Thursday, October 01, 2009

Dell Merah Meletop-letop itu Bukan Milik Ku

bila tengok macam cantik tertarik ni rasa nak sebat terus je hahahahaha


ni lappy akak den ni haaaa, dia pesan kat saya mintak belikan untuk dia, semalam dia bank-in kan duit, so hari ni terus lappy ni sampai kat tangan saya lalalalala senang betul jemah beli lappy, main order order je, terus sampai depan mata, takyah susah2 gi lowyat ke hape jadah semua

peluh tak keluar, duit minyak tak habis, duit parking tak luak, tak payah harung mak nenek punya jem segala

bagus2 mcm ni bagus sangat

atam kalau ko nak beli lappy, boleh pesan kat andak, sonang chewah


berkilat memancar2 ko


akak saya memang pesan kat saya

"akak nak dell tau, warna MERAH"

yo lah yo lah merah lah,


gift:D

saya dah rasmikan dah hahahaha sori la kak, andak mesti la rasmikan dulu kannnnnnnnn, kena test itu ini dulu kang kalau ada apa2 hal sonang

so ok2 dah ok kot andak tgk, akak test dulu nanti macam mana pulak ek, kalau tak puas hati cakap, nanti andak kautim balik wokeh

sabtu ni DELL MERAH menyalo akan bertukar tangan dah, akak mesti dah tergedik2 dah tu tunggu lappy dia ni hahahahaha

ehem2 ceera, akak pun dah beli lappy, siap beli broadband lagi, ko bila lagi hahahahaha larikssssssssssssssssss

10 komen[s]:

Anasfadilah said... [Reply to Comments]

cantiknye lappie warna merah

p/s::assalamualaikum :D

Luth Textile said... [Reply to Comments]

pink lg lawa

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

waaaa lawanya... cantik tertarik arrrr

nak beli jugakkk tp ongkos blom cukup deh :P

nizaa said... [Reply to Comments]

cantik la merah ni...

Red Mummy said... [Reply to Comments]

apa2 yang merah
memang ler cantik
ahahahhahaha

oh kak merah tu pung :)

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply to Comments]

merahnyerr :)

Ceera said... [Reply to Comments]

tercabar keimanan ku tengok ni..

cissssssssssssss

che ann said... [Reply to Comments]

jemah..dlm lingkungan brp regenya ek?

mannira said... [Reply to Comments]

zaimah..boleh bgtau regenya tak..pastu specnya...tgh duk mencari gak ni???

JuNe said... [Reply to Comments]

walaweehhh...kelessss...merah mak ngah...june bercita-cita nk tukar lappy yg baru neh...berapa regenye kak jemah???







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^