Follow Viruspadu

Wednesday, October 14, 2009

Dutch Lady Dengan Wajah Baru Yang Lebih Menyengat Dari Biasa

[sticky mode uols entry baru ada kat bawah yer]

Salam semua pembaca blog jemah paling sweetness, wangi la uols hari ni hahahaha jemah macam ada deria sixthsence uols, macam tipu sangat dah kan hahahaha, saje la mukadimah entry kasi ayat manis-manis untuk uols sikit, barulah ceria sikit baca belog fink ni kannnnn

Eh eh uols dah tahu ke belum ni, jom kita gosip gosipinnn jom

Ni jemah nak habaq mai kat uols ni

Ha nampak tak apa kat tangan si nisa tu??? sape tak kenal memang saje la kan, tak tahu la datang dari planet pluto ke apa tu. Punya glamers sangat susu ni, kalau singgah supermarket berdekatan kalau tak sambar memang jemah kena sawan tangis hahahahaha ok ok tak sampai mcm tu sekali, tapi memang antara perkara wajib sangat beli ni, benda yang wajib sangat ada dalam peti ais jemah tau.

Tadaaaaaaaaaaaaaa present to you the NEW LOOK OF DUTCH LADY




Felik tapi benar uols, benar ni bukan tipu tipu punya

Kalau uols pergi ke pasaraya ke kedai mana-mana yang ada jual susu Dutch Lady ni, eh semua kedai pun ada kan, ketahuilah bahawasanya LOGO Dutch Lady ni telah pun BERUBAH uols, Logo baru yang sangat cool, very fresh, saujana mata memandang, jangan ingat tersalah ke hape ke ok, memang ini benar-benar punya kejadian ni, so jangan ragu-ragu dah terus hangkut dan bayar di kaunter yang disediakan hahahaha, eh pastikan bawak duit sekali :p kang kalau kena cuci pinggan kat belakang Jemah tak jamin hahahaha


Logo lama dutch lady ---> Dutch Lady logo now has a fresh new look newwwwwwwwwwww very newwww look kan, lagi cantik lagi cool, cool habis

Dutch Lady juga telah mengubah rupa bentuk pembungkusan bagi produk UHT Milk, Pasteurized Milk and Family Milk Powder etc etc etc kalau sebut satu2 ni jenuh jugak uols

contohnya kek bawah ni ha:

tengok peket baru makin cantik ni terus rasa macam nak beli hikhikhikhik

betul ini betul ini bukan dugaan :D


Eh bila logo dah berubah ni macam mana pula dengan rasanya ye?

Oh itu uols jangan takut sangat, memang takyah takut langsung, bimbang terdetik2 sikit pun jangan, ingat jangannn hahahahaha. Kalau tak percaya siap dia :p

Tak caya, tengok ni!

Haaa kan betul uols, tengok macam mana nisa minum pun dah tahu dah rasa dia masih menten kebabom kebabom macam dulu jugak, makin sodap adooooooooooo, tentu anda amat menyukainya

Adeh terus terliur-liur pulak tengok nisa minum tu, sodap bona bona roman eh

Eh minum susu ni elok jugak pada ibu-ibu yang menyusukan anak macam saya ni ha, so semua ibu yang breastfeed anak tu, kita kena minum susu jugak ok baru la badan kita bertenaga jugak kannnn

ok uols bare in mind yer, Dutch Lady dah pun melakukan transformasi dengan LOGO barunya anda bila lagi?

"si anak suka si ibu lagi overrrr" hahahaha boleh kot pakai pepatah macam tu :p

sekian
JOM DUTCH LADY YUMMYYYYYYYYYY

13 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

hahaha muka nica takleh blah..

kojah said... [Reply to Comments]

terossss rasa terliur kak...

zh-ena said... [Reply to Comments]

wah promote dutch lady nie..kena amik komisen nie eheh

ena pun suka gak minum..mmg yummyyyy

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

mmg logo baru dutch lady sangat fresh kan...sy pun suka tgk

Lestat said... [Reply to Comments]

Minumlah dutch lady untuk jadi perempuan belanda..ahaks.

BUYEN said... [Reply to Comments]

wowww
dapppnyer

lily lotus said... [Reply to Comments]

patutlahhh nampak lain semalam masa nak beli..hehe

Eyriqazz said... [Reply to Comments]

Saya pun suka Dutch Lady.Especially yg coklat.Sejak zaman skolah lagi.Murah rezeki viruspadu

~H @ N i ~ said... [Reply to Comments]

comeynye cica..leh jadi model dutch lady nie.. ngeee ;)

nasaoji said... [Reply to Comments]

aduhai....mner muka mam nisa tgh duk minum susu nih?..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

nicaaaaa mintak acikkk skettttttt!!!!....hahaha...

cik EPAL said... [Reply to Comments]

saya suka dutch lady jugaa ;)

sab said... [Reply to Comments]

cedapnye dak lidi...ank bujangku pon masih mengguna dak lini sehingga kini..terbaek!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^