Follow Viruspadu

Friday, October 09, 2009

Emel Pembaca 1: Sama pulak posing kita yer


assalamualaikum vp..

maaf ganggu. 1st time hantar emel kat jemah ni. (well, vp makin menghiburkan sejak jd jemah ni.hehehe)

dok boring kat opis time rehat ni, terperasan 1 gambar nawal yg angle nya sama mcm annur pg2 nak gi taska tu.

bezanya annur nak gi taska, yg nawal plak nak blk dr rumah pengasuhnya (mak sedara dia sendiri,kakak ipar saya)

sama2 behave je dlm tuh.

nawal muda skit dr annur, dia lahir 23/6, pun c-zer jgk.

moga2 anak2 kita jd anak2 yg solehah..amin.


aminnnnnnnnnn :D

~ sapa sapa ada pose baik punya yang macam tersama pulak dengan posing anak2 jemah, meh meh emel meh

2 komen[s]:

zh-ena said... [Reply to Comments]

blh jd besan nie hehehehhe

cute btl la ena tgk

RieNa said... [Reply to Comments]

aaaaaaaaaaaaaaa~!!!

vp buh dlm blog ke??? aiyaaa...
tak sangkaaa..
terharu nih, rasa nak nangis guling2..huhuhuhuhuhu

anyway,thanx.

zh-ena, camna nk jd besan, dua2 anak pompuan le..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^