Follow Viruspadu

Tuesday, October 13, 2009

Emel Pembaca 2: Creativity



Salam Sis VP,

Firstly, I nak mohon maaf lah iye, 'ambil' gambar2 tu tanpa izin...
tapi niat I jez nak give you this simple edited 'picture'...
I dah lama follow blog u TAPI slalunya jez jadik silent reader je...
Secondly, I hope u suka nie...sebenornya, i tak pandai sgt nak edit2...
tapi tangan nie gatal nak mengodek godek gak kan *ihiks*

Lastly, you have a lovely beautiful family :)
Take care ya...

~ Rasp ~


Tak lawo kata mu rasp, kak Jemah tgk pun dah terkebil2 bijik mata dah, kalau nak suh akak buat mcm gini punya lawa, tak dapat laaaaaa

siyestok, akak sukeeeeeeeeeeee, jemah sukeee tau

macehhh macehhhhhh

1 komen[s]:

rasp said... [Reply to Comments]

glad u suka sis :D







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^