Follow Viruspadu

Thursday, October 15, 2009

Emel Pembaca 3: MIMPIKU.....MIMPIMUUU BAGAIMANA?

Salam

Cik Puan Jaymah...akak ni..sowey laa mengganggu.. act. akak ada story morey sket nak share nih... ala pasal jaymah ngan akak laaa...alahai segannn gaks nk bagi tau nih.. hu. hu.. tapi mcmlah kita ni dah kenaii bertawon kan.. ngah mcm manalah..

oklah.. back to d story.. mcm ni... ntah laa tak semena2nya semalam... akak boleh pulak tu.. dok termimpi2kan si jaymah... and cik abg laloque.... tu.... dalam mimpi tu... ni area umah akaklaaa.... siap mcm ada story lg tu.... belakang kawasan tempat gerai2 makan umah akak selalu keta parking situlaaa... sebelah tu... jalan.. depannya simpang 4 trafic lagi tu... kebetulan akak melalui jalan tu.... sekali terpandang jaymah.. ngan en.laloque n anak2.... baru nak masuk keta ke hapa kt parking sebelah jalan tu laaaa belakang gerai2 tu...

akak pun benti keta ke tepi, gi terus tegur jaymahhh... so, intro punya introlaaa kat jaymah.. kenal dlm internetlaa hapalaa.... tp jaymah still dok conpiusss..ha..ha...(sapaler agaknya makhluknihh jaymah tkkenal pun. .tup2 dtg bertandang.. ha.ha.. mcm tu larr citernyer).....tp takperlah.. jaymah layan gakslaaa....

lepas tu.. mimpi tu.. campur aduk dah macam2 kacau pulak...gi kat satu rumah tengah dok renovate (ni rasanya kes sebab akak dok pikir sgt nak renovate umah skrg nih)....kat situ kita jumpaaa lagii..............tapi tak tau apa jadiii tiba.. tibaaaaaaaaaa... jam phone sudah berbunyi menandakan sudah pukul 6.00 pagi... terrus bangun dari tidoq.... haha..ha.ha.. apsal laa ko jaymah tiba2 muncul dlm mimpi akak nihhhh...

jaymah..jaymah..apa ilmu..yg ko dok pakai hahh..

mrs. azrie


hahahaha lawak ok akak ni

siap detail punya mimpi semua, siap ada simpang 4 trafik bagai, akak lawak ok, tak agak2 saya gelak baca emel akak tau

part blur tu saya paling terbahak, tak terbayang saya, bagaimanakah rupa ku sewaktu itu, patutnya waktu saya blur tu, akak soh saya tonggeng jer "jemah ko tonggeng jap, akak nak sepak vuntut ko" hahahahahaha

lagi lawak lepas tu boleh la gi rumah renovate tu hahahaha, adoila

lepas tu lagi lawak ok , semua lawak la pendek kata hahahah dia punya ending, terus jemah feeling2 sedang menanda karangan sekolah, kan selalu ending mcm ni hahahahaha

ok kak, nanti ada jodoh, panjang umur pasti kita bertemu :D, takut kang, sekali dah jumpa jemah, terus tobat taknak jumpa dah, jemah ni makan orang ooooo

3 komen[s]:

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

kih...kih..kih.. ni mesti kes penangan jemah yg vouge gitu.. smpi termimpi2 akak tu

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

hehe lawak sungguh dek kerana penangan blog jaymah

BigMouth said... [Reply to Comments]

tak de org yg mimpi kan alang...hahahaha Ingn menyelit disitu!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^