Tuesday, October 20, 2009

Episode 22: You Pink My Heart

Episode sebelum ini (21)

lepas settle makan, terus weols gerak balik UUM, balik ikut jambatan pulau pinang, kali nie, pulang ikut highway, masing2 dah keletihan dah penat dah terasa nak makan orang hahahahaha dan nak cepat sampai, tapi yang pasti, saya yakin betul saya kunci lirik ini, eh sampai UUM bukan terus balik bilik, ish ish ish jemah niiiii tapi weols gi lepak2 bilik Kelab Kenu dulu, sebelum ramai2 gi lepak kat D9, Kolej Petronas

dan sehari berdeting jemah dan en.laloque memang sangat berkualiti

ini episode deting semata2 hahahahahaha

next episode adalah episode last day di UUM yer... last dayyyyyyyyyyyyy

Minggu-minggu terakhir di UUM adalah minggu exam, minggu perah otak, ahhh tak suka betul, tapi kalau tak exam macam mana pulak

last paper saya adalah paper Neuron Network ke paper MANDARIN ek, macam tu lah

hari-hari telefon cinta hari di KL ngandu domba exam susah exam susah exam susah hahaha memang la susahkan

susah sangat terus dia datang UUM hahahaha

yes! yes! teknik makmah berjaya, ok buat yang tak tahu, reader baru, dulu masa zaman sekolah sampai zaman U, semua orang panggil saya "makmah" tapi sekarang ajer dah ada macam-macam nama lain dah, belasah ajer la uols

ceera, jemah, rep PR, onald


tapi siyestok kali ni memang takde jalan mana, en.laloque datang teman kejap jer, teman masa study jer, lepas tu dia balik KL

habis je exam, ode ngan abangngah datang jemput, datang naik van, jemput saya dan ceera

banyak giler wei barang-barang nak kena angkut bawak balik

sebebannn

ok entry santai jer kali ni hahahahaha, saje nak bagitau yang zaman di U dah berakhir, next entry adalah praktikel di redicare :p

6 komen[s]:

mila said... [Reply to Comments]

jemah.
eden x pueh hati nih.. napo x do'eihh peeling2 sket n3 nih..
xsyok arr...
bolehhh...
dah la sibuk baca citer chenta orang, ado hati laie nak complain bagai...

eya said... [Reply to Comments]

Salam JEMMMAAAAAAAAAAAAAH...hehe..
sy ni sj nk interprem sini sat. sj nk kabo(kalo lom tau la) smlm trbc metro on9, jd najib(PM) ade habaq la yg 16 sept(ari apakah itu)..bla...bla..bla..mulai taun depan..bla..bla..




























CUTI UMUMMM...woo besday jemah tu,harussssss meloncat tinggi2.

Jogger said... [Reply to Comments]

alo jemah....

i x igt u... tapi mat arep tu mmg kawan gue... dgn si onald dari sabah...

huhuhuhuh. sesungguhnya aku mmg bdk KMKN, UUM IT

mishungu said... [Reply to Comments]

hye sis...sis dulu kt uum course apa...sy pn kt uum..bila tgk kelab kenu tu mesti igt citer u pink my heart ni..hihihi..

Zalieya said... [Reply to Comments]

comelnya ceera zaman kanak2 riang dulu.eh..zaman remaja dulu..hehe

nasaoji said... [Reply to Comments]

huahuahuahhh....kenangan..kenangan...

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^