Follow Viruspadu

Sunday, October 18, 2009

Episode makan-makan belum berakhir di sini :p

Jemah suka sangat la kalau officemate buat makan-makan hahahaha nak tunggu jemah buat sendiri tu ntah bilo2

selain makan boleh survey-survey macam mana depa deco deco deco rumah hahahahaha

setelah mengkelamkabut membeli barang yang tak seberapa kat the store, terus pecut ke rumah kak R wahhhhhhh jemah dah start bagi nama lain kat opismate dia dahhhh hahaha

seb baik su hebat sikit part jalan ni, kalau harapkan penumpang dia ni, yang cuma pandai snapkan gambar alamat kat whiteboard sebab malas nak salin pakai tangan, pastu hanya pandai tolong sebutkan alamat rumah, nombor jalan nama taman apa jer hahahahah sian su terpaksa memerah keringat otak petani sorang-sorang nak fikir nak ikut jalan mana hahahaha

tapi takpe, berbekalkan otak genius tu dan aura penumpang sekali (nak jugak) akhirnya suksessss suksessssssssss

sampai2 jer rumah Kak R terus tak letak beg tak apa, terus capai pinggan hahaha Ya ini adalah contoh tetamu terbaik datang ke jamuan raya hahahahaaha, memang niat dia nak makan kah kah kah


kak R, su n me


kerja-kerja snappy gambo diserahkan bulat-bulat kat masako hahaha, dia memang rajin bab-bab tu, bagusss i like masako, lepas ni kak jemah terus lantik ko sebagai photografer terpimpin akak yang paling berkaliber hahahaha

yang geramnya leh lak dia menjadi mamarazi nak hamek gambar kakjemah dia makan nganga beso2, saje la tu nak mensabotaj ke sopanan kesusilaan I ni hahahaha

walaupun dia berjaya amik gambar kak jemah, tapi kakjemah tetap kontrol makan, muka tetap ada tenyummmmmmmmmmm kah kah kah


weols lepak sampai makanan atas meja kak R abis hahahah, budak opis lain semua balik dah kah kah kah, saje tolong kak R, kang kalau tak habiskan susah dia nak basuh pinggan kang, sian dia chehhhhhhhhhhhh

masakan kak R memang terbaik, tapi sayang betul tak dapat rasa laksam dia uwaaaaaaaaaa, sebab dah malu makan banyak sangat hahahaha


ye uols, episode makan-makan belum berakhir di sini, sok sok ada lagi kenduri, sok sok ada lagi niiiiiiiiii

bulan ni kita makan makan makan

3 komen[s]:

ikramboss said... [Reply to Comments]

ughh
mesti sdap nih
!!
:D

aramis2177 said... [Reply to Comments]

zaimah, nak tanya laaa...
kawan mah yg pakai tudung kelabu tu nama apa yer?mcm muka kawan akak lerr....kitorg panggil dia mon..ada kah org yg sama?

princess_eryna said... [Reply to Comments]

member2 kat opiz nih x suke wat mkn2 kat umah... tp depa rajin bwk mknn ke opiz.... bleh jugak lerr...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^