Follow Viruspadu

Friday, October 30, 2009

From Kodok with cemolot cemolot :p

Seperti yang diduga, eh tak duga sebenarnya akan sampai sepantas ni, terima kasih abang posto kuskus, harus dapat pekerja cemerlang tahun ni yer abang posto

siyes cepat menggila, rasanya baru jer dok pilih2 tudung yang mana berkenan di hati, kelmarin la kot kan ninie kan, tahu2 jer semalam sampai dah

aww aww awww sungguh teruja nak pakai tauuuuu

disebabkan jemah memang teruja yang melampaui batasan normal seorang yang normal, cehhh, jadi bukak2 jer kotak yang cantik berwarna pink ini, terus showoff sama rakan2 taulan, habis pukul canang kecoh2

kodok1

mcm beg LV lak hahahahaha, tak dpt beg ori, beg gini pun aci jer buat modal berangan2 hiks

"eh mana jemah dapat tudung ni, cantiknyaaa"

"kawan saya jual online ni, murah jer tau, 20hengget je kakkk"

hambek ko, terus sesi kaknam2 bermula

Jemah malas dah nak kecoh2 sangat, kang ramai pitam kang, cehh apa kena mengena ntah, terus masuk surau, baik punya testing hahahaha, saya pilih 2 jenis 2 color, satu fefel, satu hitam

"kak jemah kenapa tak pilih warna PINK, tak JEMAH la mcm ni"

"PINK dah berlambak dekkkkkkknon kat rumah ahkak, kasik can la akak pakai kaler lain sikit"

Ok sebelum menuju ke gambar2 tudung jemah yang terbaik, boleh klik link ni, nama link pun sikit punya senang nak igt uols, sangat sesuai dengan 10 tips blog jemah itu hari kannnn

http://kodokjualkain.blogspot.com/



the pepel version TUDUNG SCALLOP 2 BELAH RM20.00, tambah batu RM25.00

kodok2

gambar kek dalam surau, siap background jata lagi hahaha semangat patriotik sungguh :)

kodok3

haaa part yang tudung hitam ni paling tak boleh blah sekali, very the cantik di pakai ewahhh, lagi tak boleh blah siap edit gambar verangan artis tu ahahahaha

"TUDUNG BUTANG BATU" RM20.00


kodok4kodok5

eh annur tak termasuk dalam ini cerita ok, tp sebab comel sangat di mata mama, saya masukkan jugak, hahahaha makpak mmg suka puji anak sendiri hahahahaha

kodok6

selain menjual tudung, ninie jugak ada jual keronsang okkodok7kodok8kodok9

Semalam saya bukak blog kodokjualkain dia baru update tudung dan brooch sekali lor, kalau uols mcm kenan yang saya pakai ni, gi la tgk sana

kalau boleh saya nak pilih banyak-banyak, sebab semua nya berkenan di hati dan harga rezenebal ok, design pun simple, mudah pakai, main sarung2 jer, biasalah... acik ni kan, beg sireh pun dio sosahhhhhhhhh hahaahaha

ok disudahi dengan wassalammm

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^