Follow Viruspadu

Monday, October 05, 2009

Gunting Kain Bukan Rambut



Bertuah saya, bertuah betul bila saya di emel oleh jiha, memang beberapa bulan ni saya memang mencari telekung, tengok pulak kak puteri1 hari tu beli telekung kan, terus rasa macam membuak2 nak beli telekung baru

bila saya dapat je link blog ni, terus mcm, wahhhhhhhhhh menarik tertariknya uols, harus saya bercita2 nak merembat sebarang dua gitu kan

New items are up for grab! Gorgeous telekung directly imported from Indonesia are now at your fingertips. InsyaAllah, the quality is at its best~ Fill up the booking form now, as each design has only one unit!

antara telekung menarik



siap ada beg dia, senang nak bawak kalau gi kursus ni


macam corak lagi ada, cantik2 kan


blog tu bukan jual telekung jer, malah macam2 lagi ada tau

jadi kena la klik kat sana kalau nak survey harga ye

haaa lepas tu kan, jiha sekarang tengah baik hati tu

Hmm..tiba-tiba rasa nak bagi freebies ;) Hunneys! Kedai Gunting will be giving 2 FREE SHAWLS to the 199th darling (follower)~ Do what you gotta do to be the 199th and I'll contact the lucky darling myself to give out 2 special shawls ♥ :)
apa lagi klik lah, tapi kalau dah terlepas, nasib la yer :p jemah tak gerenti sangat hahaha

~ oh apa kata pembaca2 yang berhati budiman, uols klik dan tinggal la jejak kat sana yer, tinggal jejak kat cbox dia tu, tulis "haiii dari vp.com datang melawat" chewah hahahahah siap bagi ayat lagik tau hahahahaha

ok selamat bershopping uols, beli untuk emak di kampung, pasti dia happy kan

4 komen[s]:

Liz said... [Reply to Comments]

kak vp...
saje nak menjeleskan akak...
telekung saye bukan bunga je colour pink..kain die pon colour pink..kire kalo dalam saf, ramai2 putih, terpacul seketol kaler pink..
tp pink lembut la..bukan terang gile2 tu..

i loike!! nnti kalo ade kawan2 pegi bandung ke..suh diorg carikkan..

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

eh cantik la telekung kaler green tu!

zh-ena said... [Reply to Comments]

cantik la..sulaman kat telekung tu buat ena tertarik hati jea

che ann said... [Reply to Comments]

salam vp..satu lagi link utk survey telekung..dan ianya adalah barangan buatan malaysia...

www.sitikhadijah.com.my

atau search kat google 'telekung siti khadijah'..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^