Follow Viruspadu

Thursday, October 15, 2009

Jamban ko la weiiiiiiiiiiii Jamban koooooooo, nyah ko nyah ko

wei blah la weiiiiiiii blah laaa, jangan nak jamban2 kat sini boley tak???? i dun like you lah

Memang jamban betul la

ni yang jemah marah ni tau

marah betul ni... grrrrrrr grrrrrrrrrrr

haaaa...

uols kalau tajuk macam kontrovesi ni uols suka kan hahahahaha, biasalah ai terasa nak buat drama lebih tadi hahahahaha, jemah takkan mengamuk tak tentu pasal macam tu ok hahaha hilang pulak reputasi jemah sebagai blogger tersopan abad ini kang hahaha

dah seminggu dah, pc ai kat rumah ni, yang ai tgh pakai ni la, diserang virus jambanmu.com uolsssssss

ingat nama penulis viruspadu, pc dia takleh kena virus kah hahahahaha

ingat doktor yang rawat pesakit takleh demam kah hahahaha

tak agak2 jemah ni, nak jugak buat persamaan nak kasik nampak macam hebat sangat je dah :p, padahal nak cover hahahaha

virus jambanmu.com ni kalau pc uols kena dia ada banyak efek la, antaranya adalah:

1. Disable Task Manager.
2. Disable Folder Option.
3. Disable Regedit.
4. Disable “cmd”.
5. JambanMu.com ‘run’ setiap kali anda ’start’ PC.
6. File dan Folder baru akan di-’create’ oleh virus ni seperti flash.10.exe, msconfig.com, cmd.com, jambanmu.com, ping.com, regedit.com, aweks.pikz, msn.msn dan banyak lagi.
7. Disable “Search”.
8. Slowkan PC.
9. Slowkan talian internet.
10. Merosakkan EXPLORER.EXE.
11. Slowkan masa nak off PC.

info ni saya copy dari web mahir IT, terima kasih la share info ni

"PC anda akan jadi ’slow’ – di mana virus ni bertindak memasukkan data yang dicipta sendiri oleh virus ini ke dalam registry PC kita. Virus ini dibina dengan menggunakan perisian VB Basic v5. Ia mungkin dicipta oleh orang kita (Malaysia), berdasarkan nama virus ini." ~web mahir IT

macam mana nak tahu pc kita kena virus ni ek?

senang jer, masa uols on pc tu, terus pop up keluar jambanmu.com

kalau saya malas nak remove, saya biar je apa jadi ek?

lantak korang, jemah pedulih hapeeee hahahahaha

macam mana saya nak removekan ni, takutnyaaaaaa?

ok setelah saya google2, akhirnya saya ketemu removalnya, klik sini yer, terima kasih blog things About computer :p

lepas d/load removal nak buat apa jemah?

ish uols ni manja tau hahahaha takpe ai kan baik, lepas download, double klik kat removal tu, lepas tu tiba2 mcm takde apa2 berlaku hahaha, mcm megik :P tapi takpe, jangan panik sangat, parkinson apatah lagi, jangan jangan jangan, rilex jer, ewahhhh lepas tu terus restart pc, lepas tu uols tgk, ada lagi tak pop up tu keluar, insyaAllah lepas tu ok la

vp, saya taknak remove lah, saya nak format terus pc saya ni, ok tak?
suka hati kau lah, dah nama pc kau

ok uols

harap info ni dapat membantu

daripada:
Jemah yang dia punya info IT dia suam2 kuku jer, amik PTK pun tak lepas2 lagi hahahaha

~ sapa ada masalah "pelik la kenapa saya takleh bukak blog vp ek, blog lain ok jer, vp jangan lah block saya, saya rindu nak bukak blog vp tau, terasa tak lengkap jer hidup"hahahahahaha ok baca 8 perkataan pertama jer, yang selebihnya memang saya tambah sendiri, buat ayat bajek artis fofuler hahahaha, lempang jemah sekarang, lempang dia hahaha haaaaaaa, benda tu saya buat lain entry la yeeeeeeee, saya tahu ramai je kena problem tu kann kannn kannnn:p

16 komen[s]:

nasaoji said... [Reply to Comments]

isshh..pepagi dah terkejut dek jamban tu hah!..ingt pa dia td...

;) mekasih kong si info doktor pc!

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

hahahaha adoiiyaii mu wat ku saspennnndeddd jekk......igtkan ngamok kt sape...hehehe

A.I said... [Reply to Comments]

Smalam br aku tau psl virus jamban ni. masa aku sibok2 criter psl aku tercirit2 aritu, adik aku bgtau psl virus ni. eh..mmg ada kene mengena kan ngan cirit. :P

Mummy Dasy said... [Reply to Comments]

hahaha ingat betul2 pasal jamban tadi..wat suspen jek

RieNa said... [Reply to Comments]

hahahaha!
saya dah kena..tp dah lama,thn lps kot.
saya keja kena jg sudut IT kat library, bayangkan 40 pc kena jamban. mmg sakit ah~!!

minggu tuh mmg tensen dibuatnya.

lps virus bunga,mai virus jamban plak. lps ni xtaulah apa pulak.

JIVEBUMZ said... [Reply to Comments]

lor tak pernah kena lagi nie.. time kasih VP kasi petua..hihi

Miss Moon said... [Reply to Comments]

apa la nama virus jamban mu ...jamban ku tak der ke ...akakka misti creator jambanmu nih dapat ilham masa uk uk akakkakakakka

thanks mah , very usefull tips ..moon agak kalau teruk sangat kena virus ..ku format terus tapi pastuh banyak la plak nak masuk balik dalam pc hahhaha

FiEza_HaMiD said... [Reply to Comments]

hehehehhe..ingatkan naper akak sebut2 jamban tadi..kak VP, nak tanya sikit leh tak..camner akak wat networkedblogs tu ek..boleh ajarkan sikit..hehehehe(sambil kelip2 mata)

viruspadu said... [Reply to Comments]

MrS.FaDiR

haa salah tempat ni, tanya kat entry ANDA TANYA JEMAH JAWAB hahah, kang jemah lupa klau kat sini :p

AppleCrux said... [Reply to Comments]

dlm byk2 nama, jamban jugak yg dipilihnya..isk..isk..bagilah nama yg terhormat sikit..mcm cupcake ke..kiut sikit..

oh ni selingan semata..anak saya share same birthdate dgn annur..ehehe

RiEz said... [Reply to Comments]

tenkiu kak viruspadu...haha...bahaya betul virus2 ni kecuali viruspadu..heheh....

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

igtkan ape lah td..terkejut tau tgk vp marah2 nie...nama virus pun ade jamban yer...mmg jamban betul virus tu...

zh-ena said... [Reply to Comments]

hehehehehe baca tajuk ena ingat naper la ngan vp rupa2nya story psl virus..

klu pc ena kena virus terus anto kedai ajer eheh

MieZa said... [Reply to Comments]

a'ah lar kak, kite pon susah nk bukak blog akak..hee~~

lily lotus said... [Reply to Comments]

ekekke..ingatkan ada lalat mengacau

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

oh.. ingatkan jamban apa la tadi..
emmm thanks ya







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^