Follow Viruspadu

Monday, October 19, 2009

kalau akak tahu rumah ko beso giler babas, awal2 pagi akak dah sampai rumah ko ahahahahaa

saya dapat invitation FF dah beberapa minggu lepas kot

memula memang macam plan nak gi, tapi takut jugak kot last minit kang ada benda lain ke, nak kena balik cheras ke apa ke, so diam-diam dulu, lagi pun dah alang-alang rumah dia pun dekat jer kan, so ok la kot

FF ni student praktikel saya dulu, saya memang kamcing la dengan semua student saya kekdahnya, memang siap nak open table buat sesi kaknam bedah pun aci jer hahahaha,

rindu aaaa sama korang, student praktikel jemah, kontek akak weiiii, kontek akakkkkkkkk

jadinya, kebetulan memang takde plan apa-apa dah, dalam jam 12 tengahari tu terus siap-siap

cari punya cari punya cari,

akhirnya jumpa la kot, tengok kereta dah banyak deret dah tepi jalan, tapi apsal senyap sunyi jer kenduri kawen ni, takde dengar bunyi2 DJ ke radio ke lagu selamat pengantin baru ke

"betul ke ni mama, apsal sunyi je?"
"ntah la pa, dorang malas bising2 kot"

hahahahahaha kemain konpius lagi tau

dengan panas terik tu weols terkedek-kedek la mendaki bukit

"wahhhh lawa-lawa rumah kat sini, beso amat, kaya-kaya orang kat sini"

terus kagum sambil jalan tu

pakcik RELA kot yang jaga tepi jalan tu

"penat tak dik, siap dukung anak tu, jauh lagi ni"
heheheehehehe nak jawab ke tak ntah hahaha, ok takpe, pakcik tu nak bemesra dengan I katanya hahahaha, perasannn perasannnnnn

ingatkan dekat la wei, rupanya2 memang kedaung punya jauh daaa, silap weols parking bapak jauh, bila dah dekat ngan khemah pengantin, baru la dengar riuh punya rendah dengan suara DJ nya dengan lagu2nya hahahaha patutlah tadi sunyi sepi rupanya parking bapak jauh, chaitttt, hilang mekap tebal seinci ai tau

FF dan Virgobiru

alahai pengantin sweet je kan, cantik gilos weiiii, tapi tgk muka FF macam lain sikit, sebab dulu dia macam blur sikit, skrg dah maco ok hahaha, opssss terpuji laki orang pulak :p

puji tu bukan apa weiii, puji ada makna hahahaha

siyestok la, masa saya dgr DJ tu cakap nama abah FF, saya macam terkasima 12juta kali jugak

jemah yang sedang feeling2 verangan rumah besar giler ni rumah dia hahahaha


wei FF apsal dulu ko tak bagitau akak abah ko "orang ado-ado" hahahahaha

kalau akak tahu, sebelum akak isi borang penilaian tu akak nak suh ko belikan akak foundation dulu kah kah kah

tidak cukup dengan itu, akak kan paksa ko mentransfer kekayaan ko sebanyak 10% kedalam akaun maybank akak, ok ni no akaun akak xxxxxxx hahaha ok transfer sekarang jugak weiiii

bagus la FF ni, gaya dia selamber jer kan, itu akak puji ko (adakah puji ada makna???)

annur sangat rilex, nisa mcm biasa buat hal, sbb dia mengantuk la tu

sedang saya nak asah skill makan sebelah tangan sambil pegang annur, sekali akak ni terus mengoffer nak pegang kan annur, holloh2 baiknya akak ni, saya mula-mula bapak la segan nak kasik, tp dia mcm ikhlas sangat nak bantu saya kasik la, tq akak...

annur betul2 behave la duk ngan akak tu

akak tu nampak muda jer, sekali tanya2, anak bongsu dia dah umur 15 tahun wei

"akak ni dah nak bercucu dah dik"
"laaaaaaa ye ke, tapi apasal nampak muda sangat"

siyesssssssssssss... nampak muda weeiii

disebab jemah ni kira sedar diri jugak hahaha, makan dua tiga suap jer, makan laju-laju sampai tersedak kekdahnya, terus capai anak, segan la anak orang pegangkan lama-lama huhuhuh


tak sangka I, tak sangka betul, boleh jumpa reader jemah yang sangat rajin meninggalkan komen huhuhuhu, mula2 dia tegur rasa macam blur giler lah, sebab kat blog muka dia macam lain, kat luar super duper manissss :p

oneyani, kenapa lawa sangat ni :p, malu akak sebab macam muka tak siap jer huhuhuhuh

memang tak sangka leh terjumpa kan, selama ni dok baca dari jauh jer :p

nanti mesti jumpa lagi ok

weols makan kejap jer, nisa pun dah meragam2 nak tido, tapi sebelum pulang, mesti terjah pengantin dulu :p


mula-mula jemah macam malu-malu kucing nak ambil gambar ngan pengantin, so nak amik background pengantin jer, lgpun sempit dalam tu, cecece jemah pemalu weiiiiiiiiii kelakar kannnn


tapi pengantin paksa-paksa I pulak hahahaha, eh tak tipu jer, dorang ajak bergambar sekali, saya harus la suka jer kan

Selamat pengantin baru FF dan VB, semoga kekal hingga ke akhir hayat

~FF jangan lupa, transfer 10% untuk akak ok hahahahaha

11 komen[s]:

Jehan Najib said... [Reply to Comments]

wow... kak jemah besfren dgn org ada2... cayalah!

lily lotus said... [Reply to Comments]

cantiknya pengantin..besaunya umah..cantiknya vp ;)

atty's said... [Reply to Comments]

lawa baju ko mah..

HasneY said... [Reply to Comments]

dik nun jaymah....kalo kiter berjumpaa....dapat ker nk gambo2 cam nih...kot memasing blur2 jerk..cam yg dalam mimpi akak hari tu jerk...ha.ha.ha..lucu..tul laa ko jay mahhh

oneyani said... [Reply to Comments]

ahahha batek atau FF mm kaya pon!rumah die ade kat bangi jugak

eleh manis la sgt..akak tu nagn putih gebus...badan selim river..sore lemah gemalai buat i jeles tao!

hepy sgt dpt jumpe akak...hehehhe

gambar kawen FF kt ttdi pon superb

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

dpt bygkan jauhnya vp bjalan...ngan panasnya lagi...
cantik pengantin...vp pun cantik..lembut pink jer tgk...baiknya annur ngan org yer..nnti kalu kita berjumpe nk dokong annur lah yer...sbb comel sgt tgk nya...

CuTeMiUt78 said... [Reply to Comments]

walllaaa.. jemah ke majlis pengantin org ado-ado.. hik..hik..hik..
wah semakin cantik jemah sekarang ni

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

owh..sy kenal pengantin ini kak..sy pon dpt jemputannye..tp, tulah xdpt nk attend..huhu..sbb ade hal lain..kalo x, musti dpt jumpa kak VP, nisa..annoi..alahai..rugi2..
sy 1 sekolah dgn adik pengantin..die mmg anak org kayo..ado umah kt bangi jugak..hehe..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

canteknyerr weddg die...oneyani senior N dlu kt kolej..hohoho

xxfanaxx said... [Reply to Comments]

saye silent reader akak gak..
ni 1st time tinggal comment kot..
saye nmpk akak aritu tgh makan kt kenduri FF..
sgt la lawaaaaaaaa~!
tp malus nk tego..
sekadar usha dr jaoh je..
nguuuuu~~

princess_eryna said... [Reply to Comments]

kalo tau bapak dia org ado-ado... da lame da kene paw erk...hahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^