Follow Viruspadu

Wednesday, October 07, 2009

kenapa lately asik dapat YM pelik2

biasanya kalau ada orang add saya di YM, kebanyakkannya saya accept jer

tapi tu lah, yang tak bestnya bila jadi macam ni la

"haiii cuba la cerita macam mana awak melakukan hubungan"

"hi selamat berkenalan, boleh cerita notty2"


ada mcm2 la, jenis tanya ada webcam la apa la

kalau macam ni biasanya saya terus report as spam jer, eh ni kalau saya tak add lagilah, tapi kalau dah terbaik ter add awal, terus delete jer dan block ID tu

konfem uols pun biasa dapat benda2 macam ni kan

uols buat apa ek,

adakah uols

1. maki dorang balik
2. bagi nasihat baik punya
3. terus copy paste ayat2 suci kasik dorang insap
4. layan dorang hahahahahaha
5. terus katup malas layan
6. dan lain lain

meh kasik tahu kat jemah sikit apa uols buat

15 komen[s]:

Qila Azali said... [Reply to Comments]

ishh kak vp.. ade jugak org kaco akak kan.. mmg selalu kot org cmni ade.. kadang2 tu yg blom add kite pon bole ym mrepek sengal gila cmtu.. saya padam je window tu.. malas nk layan.. kalo dia keep on ym-ing jgk., teros block laa.. rosak rosak~

Hafiz Hamid said... [Reply to Comments]

pilihan ketiga sgt bernas!

Nami Masachika said... [Reply to Comments]

sy prnh gak dpt msg cm2..
tp biasany sy delet je trus..
wat xtau je,jgn lyn..

Sharinginfoz said... [Reply to Comments]

Memang tak patut hantar message macam tu, block aja

RiEz said... [Reply to Comments]

saya yang no 5...tak kose nak layan...

mica@tetty said... [Reply to Comments]

ayat best-compem awk penghuni neraka kan..hahahah

solero_split said... [Reply to Comments]

salam..VP..saya ni silent reader awak..
pasal Ym tu...saya jua penah kena..ada 1 kali tu..dia suh accept webcam dia..saya ok je la..sebab dia pakai nama pompuan..lepas tu boleh dia tunjuk 'batang' dia...benggang tol saya...
sejak dari tu,sapa nak add YM saya...saya akan tnya dulu...ei..serik la...

vagg. said... [Reply to Comments]

jgn layan trus walopon dlm ati rasa nk maki2 je hahahahaha.

jgn jwb pape.
pendek kata, ignore.

lama2 dia reti le malu sendiri kalo xde respon.

jgn sekali2 respon, sbb tu pmulaan bg dia makin naik daun lebih2 lg nti.

Cik Mont said... [Reply to Comments]

block je terus.. malas mau layan

adawiah.zaini said... [Reply to Comments]

sy pn slalu block ngn report as spam je. dkt skype lg kerap. especially yg nme ala2 omputih pastu suh tgk webcam tu. haha

zh-ena said... [Reply to Comments]

ena amik pilihan no.5..buat aper nak layan..

atty's said... [Reply to Comments]

dulu selalu dpt camtu..kty ignore.nie.buat tak nampak ...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

delete jer vp..jgn layan

nasaoji said... [Reply to Comments]

kt biasa tak accept org yg kt tak kenai...hehehe...

klu muncul ayt2 ghupe itu, kt ignore ajer...klu bnyk sgt duk msuk, kt block..

Lenny said... [Reply to Comments]

close screen. delete ID kalau dah teradd... pastuh block terus...

org sakit mental camni tak bleh di layan!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^