Follow Viruspadu

Thursday, October 01, 2009

menyambut hari lahir mak abah

saya tak ingat hari sabtu buat apa? buat apa ek, erm

oh oh dah ingat dah, hari sabtu tu kan pagi2 lagi saya dah gi rantau dah, nak mintak tolong mertua saya tolong jagakan nisa ngan annur, almaklumlah omek eh sakit gigi sangat dah, dah tak tahan sangat, asik telah ubat tahan sakit je, tp totap nyut nyut jugak dia punya sakit

bincang2 ngan en.laloque, bincang sumber kewangan sekali hahahaha biasalah uols plan nak gi klinik gigi swasta gitu kan, harus ongkosnya banyak kan, siap calling2 member tanya klinik gigi mana yang bagus, takut uolsssssssssss serik sangat dah sakit2 mcm ni kan

so terus la ke klinik gigi tu

doktor check2 semua, dia tgk ok jer, cuma dia kata takleh nak cabut lagi akar gigi tu sbb gigi saya tengah sakit lagipun mulut saya kan luka lagi, so takleh bukak besar2 lagi, so dia kasik lagi ubat tahan sakit semua

saya macam tak puas hati kan sebab kenapa gigi saya takleh cabut itu hari kan, akar bengkok ke hape ke kan, siap paksa doktor tu wat xray sekali, tgk apa kena ngan akar tu, sekali elok je kedudukan akar tu tak senget ke hape, ish ish ish

saya tanya2 lah berapa kos nak cabutkan akar gigi saya ni, katanya anggaran dalam RM700 macam tu uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sape nak buat derma kilat kat jemah weiiiiiiiiiiiii, ni no akaun maybank saya hahaha wah wah wah terus nak kasik no akaun tu hahaha gilo!

tolong2, sampai ke hari ni pun gigi jemah masih sakit lagi, sabtu kang harus terjah klinik gigi lagi, tgk apa dia boleh buat pulek

ish seksa seksa

malam sabtu tu eh ke sabtu malam hahahaha weols macam baru je sampai rumah seremban macam tu

bila check enset tiba2 ada misscall macam tu lepas tu ada sms kakcik

kakcik ajak sambut besday mak abah malam tu jugak

dalam hati saya macam, eh mcm dah lewat kan, pastu weols kek somban lak tu, mana sempat nak pecut ke cheras, tapi takpe call je dulu, konfem2

kakcik tu macam saya jugak, kalau call2 tu ntah bila nak berangkat ntah, manjang misscall hahahahahaha, so terus call kaklang jer

rupanya plan nya ahad daaa ahad, so macam lega sikit la, so malam tu dpt la tido dengan aman sok baru gerak ke cheras

mula2 saya igt macam sambutan hari ibu hari tu, mcm potluck gak la, bawak lauk dari rumah kan, tapi kaklang kata takyah susah2, masak2 kat rumah mak jer, hahahaha tiba2 terus macam lega sikit, almaklumlah anak kecik ni macam leceh banyak la kalau nak buat xtvt masak2 dengan banyak ke hape ke kan, tp kalau nak buat still boleh je la, cuma leceh sikit kot, dah kaklang kata takyah bawak pape, bawak perut je, ok ok saya bawak perut :p

eh takkkkkkkkkk jemah mana sampai hati nak bawak perut jer, gila rasa bersalah kang, terus singgah kedai kek, sponser kek :p



bukan main romantik mak abah guwe ni :p

ok ok memang salah jemah dah, lupa letak nama abah sekali, teruk la jemah kena kutuk sebab lupa letak nama, tak sorang pun ucap thanxs tau sponser kek uwaaaaaaaaaaaaa hahahahah ek eleh jemah tiba2 sensitip apahalllllllllll hahahahahaha




ode yang tengah demam datang jugak nak sambut besday emakabah olohhh ciannya dia


nisa asik berkepit ngan maklang

darwish comot ooooo tapi takpe seb baik comel


lepas weols habis makan2 semua, saya pun kononnnnn sangat nak ajak en.laloque balik seremban balik la dalam kul 3 kot mcm tu, teringat kain pinggan mangkuk rumah tak terurus semua, sok dah isnin nak keje pulak kan

sekali mertua call kata nak datang raya rumah cheras hahahahahahaha hancus plan guwe

tapi takpe, syok jer, dah lama mertua saya tak jumpa besan dia ni kan

lepas tu terus ajak gi raya kat rumah besan dia lagi sorang

so apa penyudahnya

kul 12 tongah malam baru jemah sampai seremban

dengan mata kuyu2 tu, jalan main tolak2 kaki je dah, uruskan rumah sendiri pulak

umangaihhhhhhhhhhhhh loteh eeee badan

7 komen[s]:

zh-ena said... [Reply to Comments]

klu ena dah kebabommmmm cari katil..esok2 jea ena kemas..

Ijah @ Fariza said... [Reply to Comments]

Salam VP,

Pasal cabut gigi tu kan, saya penah buat dulu, 4 tahun dulu..kosnya dalam 400++..

memang susahlah agaknya nak cabut gigi geraham nie..saya punya masa tu kene minor operation..sebab kalau cabut camtu jer memang tak boleh..tu yang mahal tu..agaknyalah..

tapi memang seksa..pipi dah bengkak mcm kulup buah rambutan..gamaknya..tapi selagi tak cabut..pun seksa gak...huhuhuhu..

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

adoi mahalnya vp...700++...sayang oo duit..kalu cabut kat hospital gomen tak boleh ker?

cntik kek nya...mcm sedap jer...smpai kul 12 sampai uamh pastu siap kemas umah lagi, rajinnya vp..kalu sy esok je kemas..kang tersalah kemas kang..abis tolak pingagn semua masuk tong sampah...he he he..
still boleh pggil VP kan?yelah vp ade nama baru jemah...:)

sepet a.k.a zack_u said... [Reply to Comments]

oh kite kene kerje time tu..shit aje

Lenny said... [Reply to Comments]

zaimah,

mmg nak cabut gigi bungsu tuh mahaiii.. sbb cam kene wat minor operation lah kire2nyer..

tapi lama gak erk tak baik2 nieh... try la pegi yg kerajaan punya... skang nie dr kat kerajaan seme yg best2nyer... sakit mmg sakit.. but they are good.. arituh abang saya pegi... kene dalam 50 kot? ke.. 100 ek.. lupa... tapi.. pas cabut abis seme.. 3-5 days la dier kene makan bubur je.. tapi pastuh selamat.... (eh.. bukan arituh la dier pegi.. dah lama... bertaun dulu)..

good luck erk.. tapi mmg tension kan kalau sakit gigi.. rasa nak sepak terajang org jeee..:D

hiedahai said... [Reply to Comments]

sabarrr...

hiedahai said... [Reply to Comments]

sabarrr...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^