Follow Viruspadu

Wednesday, October 07, 2009

nak pegi tapi takut, tapi nak pegi tapi takut

ha tu la tu

musim penyakit macam2 jenis penyakit ni kan

memang seriau jugak la nak keluar tempat ramai2 orang ni, tapi mcm balik dari kerja kan, macam nak terus nyinggah beli makanan, tak sempat pulek nak tapau lauk pauk kat kantin opis, dah tu asik meeting yoooo

ok sekarang jemah, ayomat geset gooooo


nisa takde, dia lepak rumah ummi, jadi jemah ngan laki dia, verangan2 jenjalan macam orang baru kawen beranak sorang, voleyy gitu uols :p, eh kalau dah beranak sorang boleh kategori baru kawen ke hahahahaha tak sheshuaiiiiiiiiiiii


air longan yang sekarang jemah dah kategori kan sebagai list "mesti beli" kalau nyinggah kat pasar malam, sobab eh, ahaaaa ini pun petua tambah susu BF gak, haaa jemah sekarang memang mcm ni, apo bondo yang boleh membanyakkan susu BF semuo dio sosah



ok dah jumpa nak beli apa, ok dah jom patah balik

sampai2 rumah jangan lupa cuci tangan, pesanan dari kementerian kesihatan, cehhh terus jemah feeling2 doktor kesihatan ke apa ntah hahaha

7 komen[s]:

lily lotus said... [Reply to Comments]

diam jer annur..good girl

zh-ena said... [Reply to Comments]

mmg ptg skang nie pas buat aper2..sentuh aper2..bersin..pastu mesti basuh tgn..

langkah2 keselamatan tu

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

sy pun dah train anak sy balik dr mana2 jer mesti basuh tangan...yelah mcm2 penyakit dtg dr tangan nie...

ratna said... [Reply to Comments]

alahaii..comelnya anoi kat gambar last tu..

AMIEROZIANA said... [Reply to Comments]

menjadikan mah air longan tu, saya jagi ralat la sebab tak bersungguh susukan anas dulu, lepas ni saya nekad anak kedua nanti saya nak susukan sepenuhnya.......dah la susu makin mahal....

Atie Yusup said... [Reply to Comments]

mmg elok sentiasa berjaga2, syok g pasar sonang tak yah masak kuikuikui

vagg. said... [Reply to Comments]

comey tersangat annoy ngan papa dia tu.

the best pic of her so far







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^