Follow Viruspadu

Wednesday, October 07, 2009

ni kalau omak den perasan kelapo dia ilang 2 bijik ni mati den hahahahaha

mak hampun makkkkk

ni semua keje menantu kesayangan lagi "pemalu nak makan tambah nasi" mak ni, wahhhwahhh dan dan tu claim menantu kesayangan hahahahaha

agak2nya bukti kejadian abang lori (abang jem tintinponpon hahaha tak abis2 dengan sinar pagi) dah lupuskan ke belum ek hahahaha

en.laloque la ni dah la mengkidnap anak-anak pokok pisang ke hape ntah dari rumah mak sabtu lepas, nampak pulak pokok kelapa berbuah ranum hahaha matilah buah kelapa ranum uolsssss hahaha, sesukasuki je dia petik, ok sekarang bayangkan seperti memetik buah strawbery di ladang farmville hahahaha

eh, air kelapa adalah satu petua nak tambah susu BF kannnn, saya baca kat susuibu.com rasanya, air kelapa ada dalam salah satu senarai dia :p ok take note take note


bila dah nampak kelapa baek punya dia punya muda tu kan, terus macam waaaaahhh sedapnya lamanya tak makan kelapa hohohohohoh, oh ok ok, statement ni tipu lagi, hahaha baru je makan hari tu, beli tepi jalan


tapi kelapa tepi jalan masakan sama dengan buah kelapa petik sendiri (haaa bayangkan sekali lagi petik strawbery di ladang farmville), dia punya gas kelapa tu pun fresh lagik tau

umangaih... tobayang den kesodapan eh (lain macam lek bunyik jemah speking)


tengok nisa punya kusyuk punya kusyuk punya kusyuk tu menoreh2 isi kelapa tu, lagi laaa tertelan2 ayak liur

ini kalau dapat air kelapa, pastu campur air batu, pastu pakai gelas kaca, pastu tu dia punya wap wap sejuk meleleh2 di tepi gelas, pehhhhhhhhhh nikmatnya alahai minum di waktu tengahari

ok dah dah, jangan bayangkan sangat, payah nak carik kang



ok dah tu nisa. dah tu, jangan la buat aksi yang membolehkan mama menyetat kereta lalu mencari di tepi2 jalan berdekatan seremban hahahaha, stop it stop it hahahaha


uteh yang menjadi bibik :p


uteh, amacam bahan bukti kita dijumpai tak????

abislah, omak den nak buek rondang kang tgk2 buah kelapo eh hilang duo bijik!

ok uols, ini rahsia syhhhhhhhh

6 komen[s]:

Softtouch [Hanim] said... [Reply to Comments]

air kelapa mmg sedap diminum bila cuca panas kan...sedapnya..tgk nisa minum beria2 tgk..pndai dia minum yer..

hanimndroid said... [Reply to Comments]

soalan2. hiks.. naper isi kelapa yang muda tu, atas (yg ada tangkai isi nipisssss lagi sedap dimakan hompap2 tolan pun boleh, and nape yg bawah dia tebal sedikit?) hehe










ans:cuba bygkan pertumbuhan kuku. sama juga kekdah nyo.

viruspadu said... [Reply to Comments]

dah nama pun dua bijik kelapo hikhikhik

izieizan said... [Reply to Comments]

sedapnya tgk nisa makan kelapa....

izieizan said... [Reply to Comments]

wahhhhhhhhh...sedapnya nisa makan kepala....

nasaoji said... [Reply to Comments]

rahsia?..nak btau gak mak pak kak vp nuhh... ;p

mmg sedp ler air kelapa!..kt suka mkn isinyer..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^