Follow Viruspadu

Monday, October 26, 2009

Nursing Cover yang Chomel itu berwarna PINK

Salam

buat ibuk-ibuk sekalian, haaa sape yang YM ai berderu-deru mintak show off ini Nursing Cover ni, meh tengok sekarang, jemah dah mcm salesgirl dah hahahahaha, tapi takpe, demi uols ai sanggup berkorban apa saja ewahhhhh, sila tgk model yang sengih je lebih tapi gaya model memang out sangat, tak kisah la kan uols pun bukan nak tgk model dia, nak tgk nursing cover je pun

eh nursing cover tu apa? alahhh kain nak cover kalau nenen anak di tempat ramai orang la uolssss, kan malu nak singkap-singkap baju gitu kan, kang orang terjeling-jeling pulak aset yang tak seberapa itu hahahahaha

ok lanjutan dari entry itu hari, tadaaaaaaaaa, meh tunjuk nursing cover ini secara keseluruhan

Jadi uols boleh tengok la kepanjangan dan kelebaran kain itu secara total ye

chomel1

cara pakai pun mudah sangat, sarung ajer kat kepala
chomel2

chomel3


material dia, pada saya berkualiti lah kain dia, saya suka
chomel4chomel5

amacam puas hati tak???

melalui pengalaman saya memakai nursing cover ni, saya puas hati lah, sebab kita tak cover keseluruhan sekali, just separuh jer, so anak kat dalam pun tak lemas sangat tak panas sangat la

kenapa pakai senget? yess sebab kita nak cover baju kita yang terangkat bahagian depan dan belakang ajer kan

Over sangat depan rumah pun nak pakai cover hahahaha

chomel7

Betapa mudahnya nak pakai nursing cover ni, sampai boleh dilakukan sebelah tangan, takyah pakai talian hayat :p
1. Pastikan anak dah pada kedudukan yang selesa
chomel8




2. sarungkan ajer pada leher
chomel9

3. aha dah siap dah
chomel10

selesa nak pakai kat mana jer pun :p

tu gambar masa yang kat RNR seremban ni, benti makan jap, lapooo katanya

yang paling penting Nursing Cover ni adalah jahitan "orang kita" cehhhh pakai nama orang kita tu, yelah biasanyakan benda2 mcm gini kan produk dari luar kan

harga berpatutan, pada saya yang rezenebel lah, tak mencekik sangat sesuai ngan bajek orang yang ekonomi dia mcm kito2 ni :p

dan boleh buat design sendiri lagik ok, slow talk jer dengan owner dia, pasti takde hal punya

Anak saya dah beso la Jemah, dah setahun lebih dah, tapi masih BF lagi, ok ke pakai NC ni ek?

boleh, sbb uols tgk lebar dan panjang dia tu, saya rasa ok jer, cuma yer la kan, anak dah beso kan, kang dia main cak cak pulak sambil menenen tu, kot dia singkap2 kain pulak, pandai2 la korang ejas ek

ok ibu2 BF, tu jer, puas hati tak dengan penerangan panjang lebar ai niiii, puas hati tak dengan gamba2 tayangan unggul ai, ok gi klik sekarang, kalau kenan terus beli, sbb benda ni memang susah banget nak cari kat kedai2 barangan bayi ke, kedai barangan ibu mengandung ke apa, kalau ada pun mahal mencekik dah la plain jer hahahahaha, betul kannnnn

ok klik sana sekarang :D

http://chomelnursingcover.com/store

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^