Follow Viruspadu

Wednesday, October 21, 2009

nursing cover yang chomel

ehem-ehem

nursing cover saya yang chomel yang berwarna pink ini sudah sampai ke tangan ku, mcm sekejap sangat, baru order dah dapat, bagus bebenor service dia nih

ewahhhhhhhhhhh

tak sabar nak pakai ni

kang saya dah pakai kang, saya kasik tahu uols yer mcm mana dia punya best, macam mana material dia semua

buat ibu-ibu yang breast feed anak dia, dan buat bakal-bakal ibu, baik uols beli, penting niii pentingggggggggg

nursing cover ni memang payah nak cari kan, online punya yang saya tengok punya la mahal kekdahnya

cuba uols klik sini, kat sini memang harga berpatutan ok, kelassssssssss, kalau uols ada design sendiri nak dia jahitkan pun aci rasanya, gi klik sini

6 komen[s]:

HasneY said... [Reply to Comments]

dik non jaymah oiii..apakata..ko masak nasik kosong..then ko masak..lauk sadin jerk..fuhhh..sekali sekala makan sadin best woooo..menjilat ke sikuuu...ha..ha..tp sadin yg cap ayam tu lar..yg len2 tu tk sodappp

viruspadu said... [Reply to Comments]

mano nak gagau tin sardin pulak hahahahaha

mamarempit said... [Reply to Comments]

pas ni dh tk yah malu² meow lagi nk kasi bebi nenen kan....hahaha...

kompem Jemah mabok pink....

oneyani said... [Reply to Comments]

idea best gak ni..pasni jumpe kawan bersalin bagi je hadiah nursing cover..selama ni kite bg kat baby je..mak baby nganga je kn

kalau kaya sket bagi breast pump!gagagaga

ARIBA said... [Reply to Comments]

VP..kita mempunyai nursing cover yang sama..lawa kan that pattern..puas hati..although simple tapi sweet jek...selamat membf.hehehe..;-)

Rosmanizah Abdul Rahman said... [Reply to Comments]

comeinya ko punya jemah...pernah gak terfikir nak beli..tapi mahal..kekadang tu wat lawak sendirik..beli apron masak warna yg kita suka..pehtu pakai..bawah sploh inggit jer.. tapi..malu pulak nak pakai tempat awam.. nanti orang kata den sengal..hehe.. ni rm25 berbaloi..baloii,..leh ar order nanti..tq jemah..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^