Follow Viruspadu

Friday, October 02, 2009

Puding Mangga Yang Yummy2

Jumaat, Office saya buat open house, eh house ke hahaha buat Jamuan Hari raya la senang cakap

saya mula2 macam panik tak tahu nak sumbangkan apa, adehhhhhh susah jugak nak fikir

mula2 ingat dah order cupcakes dari kakcik guwe, dia buat kek hari tu sedap giler uolsssssss, tapi sebab saya order lambat kan, saya order hari selasa mcm tu, nak pakai hari jumaat kan, dia dah la jauh kat klang nun, gimana nak hantar kat saya kat somban ni haaaa, sudah nya cancel, uwaaaaaaaaaaa sedih, tapi takpe, next time andak order kat kakcik lagi yer

lepas tu fikir2 punya fikir, tanya punya tanya

akhirnya decide buat puding segera je dah la, janji ada somting kannnnnn

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


eh jangan tengok botol susu tu pulak, tu susu bekal annur untuk hari ni tu (jumaat)

tak tahu rasa macam mana

puding tu puding mangga tau, tapi sebab buah mangga takde lak tadi, en.laloque bagi idea letak isi dia nenas dalam tin tu hahahahah belasah ajer la uols

eh eh dan terima kasih kepada my laling, ai love uuuu lalinggggggggggggggg, dia yang tolong buatkan puding ni, sementara saya terpaksa melayan anak2

erm harap2 sodap laaaaaa, kalau tak sedap tolongla menjaga hati Jemah yaaaa hahahaha

7 komen[s]:

zh-ena said... [Reply to Comments]

dah patut pggl puding nenas nie

ArELeEz said... [Reply to Comments]

isk3.. rupe pon dah tip top, mesti rase pon tip top nih! he3..

HasneY said... [Reply to Comments]

....tak der..patutnya panggil..'puding ganaz'(mangga mix nenaz)...hu..hu..gurau jerkk.

Mrs. Fedex said... [Reply to Comments]

cayalah!
"PUDING MANGGA ISI NENAS Encik Laloque"

atty's said... [Reply to Comments]

warna..dah menarik..tuh..mesti rasa tertarik gak ..

lily lotus said... [Reply to Comments]

kompem sedap ni! nampak berseri2 jer warnanya

nasaoji said... [Reply to Comments]

eh eh..bukan ke last year pun, kak vp wat puding gak kan?..ke event ape ntah...hehe...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^